Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem fárasztó ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem fárasztó ez a "kötelező" taktikázás ismerkedés elején?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy jaj nehogy túl sokat írjak mert akkor elveszti az érdeklődést, vagy épp megijed. Fiúknál ez a "randi után nem írok rögtön hogy jól éreztem magam mert akkor a lány túl magabiztos lesz" stb.

Fárasztó az egész :D Nekem is aktuális az ismerkedés de már most attól félek mit fogok vajon elcseszni ezek miatt (én részemről utálom a fentebb leírt dolgokat) 23/l

2019. szept. 27. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert nem játszmázok, minden helyzetben önmagam adom. Ahol taktikázni kell, az a kapcsolat szart se fog érni.
2019. szept. 27. 11:54
 2/6 anonim válasza:
83%
Aki akar téged, azt nem fogja zavarni mennyit keresed. Ha úgy érzed valamely pasinál be kellene vetned ezt a fajta taktikázást, az még csecsemő. Élj még előtte, ne akard már most elkezdeni a gyereknevelést ;)
2019. szept. 27. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Önmagam adom és egy kicsit direkt bunkó is vagyok, akit nem komolyan érdeklek, az gyorsan eltűnik.
2019. szept. 27. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Taktikázás helyett normális, emberi módon kell viselkedni. Nem kell eljátszani se a herceget, se a királykisasszonyt.
2019. szept. 27. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Egy férfinak muszáj taktikazni sajnos... rühellem én is, de még a legkaposabb haverom is nagyban taktikazik, nem csak a felszedes miatt, hanem minden más miatt is, hogy egy nő úgy viszonyuljon hozzád ahogy, sajnos a legtöbb igényli a játékot. Pl. Csak egy éjszakára akarsz valakit, nem nyithatsz így konkrétan, akkor se ha a Csaj is csak azt akarja, mert így olcsónak érzi magát. Kapcsolatot akarsz, ott is nagyon vissza kell fogni az érzelmeket, játszani kell ezt a megvagyok nélküled, de ha nagyon akarsz lehetsz velem játékot stb.

Fordított esetben a csajok akkor csináljak, ha bizalmatlanok, "tényleg engem akar, tényleg vagyok olyan jó neki, tényleg nem csak arra kellek?" ilyenkor jönnek a tesztek. Ha nagyon onbizalomhianyos, akkor pl. minden szart bevett, és elhuzza az egészet, "hogy na így is kellek meg mindig?".

2019. szept. 27. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

40 vagyok, eddig 2 hosszabb kapcsolatom volt, egy 3.5 eves es egy 15 eves

mindkettobe ugy mentem bele, hogy semmit nem taktikaztam (mert nem volt meg rola fogalmam hogy hogyan kell) es boldog eveket toltottunk egyutt

nemreg megismerkedtem egy ferfivel, akibe szinte a 3. randi utan belezugtam mint lo a godorbe, de ugy tunik, hogy nala taktikazni kell

szeretnek neki mindennap irni, hivni hogy halljam a hangjat de tudom h ezzel csak elijesztem

o maga mondta a masodik randin 'a no olyan mint az oz... ovatosan kell kozeledni hozza, nehogy elijeszd'... erted? en buta ozike meg legszivesebben rohannek a karjaiba de neki kell a jatszma, benne meg dul a vadaszoszton, meg akar hoditani (pedig mar behodoltam neki) de ha nyilt lapokkal jatszom csak elijesztem

tenyleg faraszto ez a jatszosdi, foleg ugy hogy az elozo ket kapcsolatomban abszolut nem volt erre szukseg :S

ha a mostanival nem is jon ossze, bizom benne, hisz a mult engem igazol, hogy bizony lehet talalni ugy part, hogy nincs szukseg a taktikazasra/jatszmakra

2019. szept. 27. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!