Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent, ha egy férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi azt mondja egy nőre, hogy cuki?

Figyelt kérdés
Van a baráti társaságunkban egy férfi , aki a hátam mögött áradozott egy közös ismerősünknek arról, hogy milyen hihetetlenül cuki vagyok (ezekkel a szavakkal mondta). Gyerekesnek tarthat, azért cukizott le (idősebb nálam), vagy csak kedvesnek tart? Van rá esély, hogy bejövök neki?

2024. ápr. 24. 09:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként akkor használom egy nőre a cuki jelzőt, ha olyan aranyos babaarca van szép nagy szemekkel (és már a nézésében is van valami cukiság), mellé bájos mosollyal. De akár egy-egy ruha/kiegészítő is tehet valakit cukivá pl. masni a hajban, vagy olyan pulcsit visel amiben cukinak tűnik.

De részemről abszolút nem azt jelenti, hogy gyerekesnek tartanám, sőt az ilyen cuki lányok mindig is nagyon vonzottak.

Szerintem a kérdésben szereplő férfi is hasonlóan értelemben érthette a cuki szót, tehát vonzódhat hozzád, egyáltalán ne vedd rossz néven ezt a jelzőt, ez pozitív.

De ha mondjuk beszélnél az illetővel, akkor konkrétabb választ kapnál.

2024. ápr. 24. 10:03
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Cukinak tart a kinézeted miatt vagy a viselkedésed miatt, esetleg mindkettő.

Én rám amiatt, hogy törpike vagyok mondják, hogy cuki vagyok aztán általában váltanak mikor megismernek: később amazon vagyok, "Morzsika meg harapós vagyok" vagy volt olyan is aki azt mondta velem kapcsolatban, hogy érti a "közmondást" miszerint:

"Kicsi a bors, de erős!"

Pozitív értelemben érthető a cuki jelző, de változhat a véleménye logikusan rólad pozitív/negatív értelemben.

2024. ápr. 24. 10:31
 13/32 anonim ***** válasza:
15%

12.

A "törpikék" a legalattomosabb figurák általában. Tökéletes bemutatásuk anno mégis egy sitcom sorozatban sikerült (The Big Bang Theory - abban a Wolowitz felesége)

2024. ápr. 24. 10:35
 14/32 anonim ***** válasza:
8%
#13 ez így van, álszentek, de élvezik, ha a fél város végigmegy rajtuk.
2024. ápr. 24. 10:41
 15/32 anonim ***** válasza:
88%
Legalatomasabbak lennénk? Mégha ha csak rám írtad volna okay, de az összesre? Mi van félsz tőlünk? Vagy jól kiosztott egy törpike? 🤣🤔
2024. ápr. 24. 10:42
 16/32 anonim ***** válasza:
14%

15.

Na, máris bizonyítod a fentieket. Az alacsony nők nem sokkal jobbak, mint az alacsony férfiak. Mindkettőre jellemző a testmagasságukból eredő túlkompenzálás, az alattomos "ha épp az érdek úgy kívánja, akkor gyenge vagyok és törékeny", "úgysem hiszi el senki majd, hogy úgy viselkedek ahogy" stb.

2024. ápr. 24. 10:45
 17/32 anonim ***** válasza:
8%
#15 Mennyire vagy törpike? :P
2024. ápr. 24. 10:47
 18/32 anonim ***** válasza:
14%
Ahogy a 16 írja. Ugyan nő vagyok (lehet mondani, hogy irigy), de az osztálytársak, vagy baráti társaságból ezek a pici nők nagyon durván megjátszották magukat. Komplett társaságokat romboltak szét. A srácok benyalták a "pici vagyok ês törékeny" cuki dumát,majd csak lestek, amikor más ölében találták a csajt.
2024. ápr. 24. 10:49
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

Jót szórakozok rajtatok, folytassátok. 🤡

Egyébként 155 cm a magasságom, szóval tényleg törpe vagyok. Én arról nem tehetek, hogy az emberek a könyv borítója alapján ítélnek meg bárkit és arra ami a könyvben van, amiről szól az a könyv nem érdekli őket, később esik le, hogy hé tartalma is van annak a könyvnek. Az nem megjátszás én szerintem hogyha véleményt cserélünk akkor nem bólogatok mint egy kiskutya, vagy ha beszól a másik megvédem magam és akkor azzal jönnek elő, hogy milyen harcias vagyok holott normális dolog, alap, hogy nem érhetsz valakivel egyet folyamatosan, vagy ha oltogat indok nélkül akkor megvéded önmagad. A magasabb/magas emberek ilyesmikre nem képesek, vagy micsoda? ^^

2024. ápr. 24. 11:03
 20/32 anonim ***** válasza:
7%
Nagyon magadra vetted te, ezt úgy látom. Tán alapja van?
2024. ápr. 24. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!