Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha ezt mondja egy férfi?
28 éves lány vagyok, már 4 hónapja randizok egy 26 éves férfivel, de nem tudom hova tenni. Mondtam, hogy haladjunk lassabban, mert én most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból, neki is egy éve lett vége a hosszú kapcsolatának.
Mondta, hogy benne van, ő sem szeretne gyorsan haladni, még nem tervezett kapcsolatot. Én ehhez is tartom magam: nem mutattam be sem a szüleimnek, sem a barátaimnak. Ehhez képest ő már bemutatott a legjobb a barátainak, az édesanyjának, a testvéreinek, mindenben próbál a kedvemre tenni, volt hogy 250 km-re eljött értem, hogy ne vonatozzak, állandóan főz nekem, minden kívánságomat lesi, azt is mondta, hogy életében nem kívánt még senkit ennyire.
Én is igyekszem, de mivel megbeszéltük, hogy egyelőre még nem vagyunk kapcsolatban, így nem is csinálok, úgy, mintha abban lennék, ezért nem mutattam be még senkinek és ezért nem főzök neki, stb.
Vettem neki apróságokat pl., meg én is tettem azért erőfeszítéseket, csak nem akkorákat, mint ő.
Tegnap kifakadt, hogy ő mennyivel jobban odateszi magát és a dolgok oroszlánrészét ő teszi bele ebbe az egészbe. Erre mondtam, hogy ne haragudjon, de ő helyeselt, mikor megbeszéltük, hogy ez nem egy kapcsolat még, és csak ismerkedünk, akkor miért kellene úgy viselkednem, mint egy barátnő?
Erre láttam, hogy ez nagyon ne tetszett neki és nagyon megbántottam, így próbáltam oldani a feszültséget azzal, hogy mondtam neki, hogy szeretem őt. Ami egyébként így is van, tényleg szeretem. Nem tudom, hogy szerelem-e ez már, de ki szerettem volna ezt mondani neki.
Erre megrökönyödött és mondta, hogy "szerinte ő is szeret."
Este még beszéltünk a telefonon és én úgy raktam le, hogy szeretlek, a másik oldalon pedig csend...
Kérdeztem, hogy te? Nem mondasz semmit?
Erre ő: "Nem megy ez olyan könnyen, de ezt Te is tudod."
Nem értem, ezt hogy értsem?
Szerintetek mit akar tőlem? Miért csinálja ezt?
Más a szeretetnyelvetek. Te azon pattogsz, hogy nem ÚGY mondja, hogy "szeretlek" meg nem annyiszor, ő pedig azon, hogy többet tesz bele, mint te (gondolom anyagilag).
Mind a kettő jogos és mindketten túlagyaljátok.
Kérdező, tudod, mi van? Te ezzel védekezel a csalódások ellen (legalábbis azt gondolod, így lehet), hogy jaj, ne legyen kapcsolat, és akkor nincs szakítás, szívfájdalom sem.
Oké, megbeszéltetek valamit, de 4 hónapja randiztok, mire vársz, meddig vársz? Meg nem jártok, de lehet, hogy szerelmes is vagy belé, és megsértődsz, hogy nem mondta másodjára, hogy ő is szeret…
A párod/randipartnered/akárkid azt szeretné, ha végre eldöntenéd, mit akarsz, mert így csak összezavarod őt, és én őt értem meg jobban ebben a sztoriban.
Ja, még az jutott eszembe, hogy neked ugye gyors a tempó, de nem mondtad neki közben, hogy még ennek vagy annak ne mutasson be stb.? Mert olyat el tudok képzelni, hogy mondjuk mentek valahova, belefuttok a párod egy ismerősébe, bemutat, vagy olyan program, ahova a barátai is mennek, ti is, de a szülők bemutatásánál gyanítom, hogy szervezett alkalom volt.
Nekem tizenévesen az első komoly kapcsolatomnál a párom nagyon sokat akart találkozni, úgy, hogy már kezdett a barátaimnak a rovására menni, vagy pl. maradhattam fent későig, hogy felkészüljek másnap a sulira, viszonylag hamar szóltam, hogy ez így nem oké, és szerencsére meg is értette. Szóval, akár kapcsolat, akár nem, ez a másik dolog, hogy szólni kell, ha vmi terhes, sok, nem kóser.
Őszintén...szerintem sok nő van (beleértve jómagam is) aki kezét-lábát összetenné ha találna egy olyan férfit aki ennyi mindent megtesz érte, aki ennyit beletesz.
Értem, hogy hosszú kapcsolatból jössz ki stb. de akkor szerintem úgy lett volna korrektebb, ha addig nem ismerkedsz amíg azt érzed, hogy oké készen állsz.
Szerintem ő igenis a barátnőjeként tekint rád és rosszul esik neki, hogy úgy érzi egyoldalú a dolog. Valahol ez alapján igaza is van. 4 hónap szerintem elég hosszú idő, az már bőven túlmegy az ismerkedés idején szerintem.
Érthető, ha félsz ezek után a csalódástól stb. de 4 hónapja ez a fickó a leírás alapján mindent megtesz érted, jogosan várná el a fordítottját. El kell dönteni szerintem, hogy kész vagy-e fejben is, gyakorlatban is beletenni mindent. Ha nem, az sem baj, csak akkor ne áltasd magatokat.
4 hónap bmeg… 4…
Ha ennyire fosol egy kapcsolattól inkább farolj ki aztán ne törd össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!