Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit tennétek ha a kormány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tennétek ha a kormány hirtelen bevezetné a chadek kötelező kasztrációját? Kétségbeesnétek, hogy most akkor hogyan tovább? Mennétek tüntetni?

Figyelt kérdés
Vagy mit tennétek?
2024. ápr. 22. 09:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mennék e tüntetni?

Kiàllnék a férfiak mellett!

Ha nem tudnék közbelépni, elkeserednék, mert igazi férfi nagyon kevés van és pont ezért értékesek.

Hány olyan férfit látsz aki erős, intelligens, felelősségteljes, potens, gyerekszerető, szorgalmas , odaadó az ágyban.

Elkeserednék de utána vennék nagyszerű játékszereket, egészséges méretűt.

A másik verzió hogy meleg lennék.

Sokszor láttam úgyis hogy férfiasabb, bátrabb vagyok mint a legtöbb pasi.

2024. ápr. 22. 12:02
 12/17 A kérdező kommentje:

“ Hány olyan férfit látsz aki erős, intelligens, felelősségteljes, potens, gyerekszerető, szorgalmas , odaadó az ágyban”

Ez lenne a chadek leírása?

Akkor valamit nem jól tudtam.

2024. ápr. 22. 12:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Képes családra.

Megállapodni, dolgozni, nyújtani valamit, nem csak elvárni.

Nem csak elterülni az ágyban, hanem odafigyelni a másikra.

Teremteni.

Akár plusz munkát vállalni mert érzi a felelősséget a családja iránt….

2024. ápr. 22. 12:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem csak elvárni a finom ételeket a nőtől, hanem meg is keresni az árát…
2024. ápr. 22. 12:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nem érint a dolog.
2024. ápr. 22. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, ki számít chad-nek, de 3. világbeli, barbár szokásnak tartom, ha embereket megcsonkítanak. Akár nőket (lásd csiklómetszés), akár férfiakat. Ez nagyon távol áll a normális, európai értékrendtől.

Ha Magyarországon ilyen törvényt hozna egy kormány, akkor menekülnék, mert ez alapján gyakorlatilag bármire képesek, állatoknak tekintik az embert vagy még annak sem...

2024. ápr. 22. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen kényszerített csonkítással nem értek egyet, emiatt nyilván felháborítónak tartanám.

Amúgy a chadek nem érdekelnek és gyereket se akarok, ilyen szempontból nem viselne meg.

2024. ápr. 22. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!