Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfiért vagyok oda már-már betegesen, akiért nem lenne szabad. Mit csináljak ezzel?
Ha csak látom, már akkor is liftezik a gyomrom, szédülök. Szeretném, hogy észrevegyen és összenézzünk, odajöjjön, de közben tudom, hogy zavarban is leszek és teljesen elvörösödöm.
Sosem volt még rám senki ilyen hatással, sőt, eddig abban a hitben voltam, hogy aszexuális vagyok... Nála meg azt érzem, hogy akár fényes nappal, a belváros közepén, a piros lámpánál rámásznék a kocsiban.
Ő is keresi a társaságom, gyakran ír, keres, ma is együtt voltunk, múlt hétvégén is elmentünk kirándulni.
Jól érzem magam vele, állandóan megnevettet, úgy érzem mellette magam, mint aki biztonságban van, mintha már ezer éve ismerném.
Mekkora klisé. A tanárába szerelmes egyetemista lány, vagy a főnökébe szerelmes titkárnő. Stb.
Ezek az érzések rendszerint belevetítések, beleképzelések amit ált. olyan fiatal nők éreznek, akiknek még nem volt kapcsolatuk, vagy nagyon kevés tapasztalatuk van a férfiak terén. Azoknak száll el az agya, ha kap egy bókot.
"Ez kölcsönös?"
Szerintem igen, de nyilván ezt csak ő tudja/érzi pontosan. Mindenesetre állandóan keres, programot talál ki, ír.
"Amúgy a barátnő hány éves? Az is lehet, hogy a pultozás mellett egyetemre jár."
30+, idősebb. Nem jár egyetemre, angolul is idén kezdett el tanulni, hogy értse a dalokat a rádióból.
"Amikor keres és mész vele, olyankor kettesben vagytok?"
Igen.
"Hogy alakult ez így? Bejártál az óráira és egyszercsak elhívott kirándulni?"
Nem. Igazából, ha rendesen bejárok az előadásokra az egyetemen, akkor már tavaly találkozunk, dehát... :D
Névről tudtam, hogy ki ő, de találkozni csak télen találkoztam vele, közös ismerősök által, egy bulin. Ott beszélgettünk, mondták neki a többiek, hogy én is az egyetemen tanulok, aztán hajnal 3-ig beszélgettünk. Utána ő keresett, elkezdtünk írogatni egymással.
"Esetleg ez más hallgatókkal is szokása?"
Szerencsére nem. Sőt, ott inkább flegma és szarkasztikus mindenkivel.
"Azoknak száll el az agya, ha kap egy bókot."
Itt azért kicsit több van, mint egy-egy fél mosoly, vagy kedves mondat, de oké. :D
Oké, akkor eltess magadban egy tulidealizalt emberről, 0 párkapcsolati tapasztalattal biztosan nagyobb rálátásod van erre :D max dugna veled, de komolyra nem egy veled egykoruval fog összejönni.
És akkor mi van, ha a párja csak most kezdett el angolul tanulni? Lehet, hogy öt másik nyelven tud. Vagy mondjuk máshoz ért jobban. Megint csak lenéző vagy, ettől nem leszel a faszi számára szimpatikusabb.
De próbálkozz nála nyugodtan, ha megvagy neki, utána úgyis másik diak lányt keres magának. El sem hiszem, hogy valaki egyetemistaként ennyire naiv kis hülye legyen…
Igen, 5 másik nyelven tud, de pultos/pohárszedő…
Nem kell, hogy szimpi legyek, de ilyeneket ne találjunk már ki. 😅
Nekem csak egyetlen kérdésem van: mikor fogsz idejönni és sirdogálva kérdést kiírni, hogy "miért nem hagyja ott a barátnőjét, mikor te "úgy szereted" és a vak is látja, hogy nem szereti a másik nőt."
Szólj mert akkor szabaddá teszem magam, hogy elolvassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!