Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemelyisegbeli kulonbsegek?
Figyelt kérdés
Erdemes olyan pasiert kuzdeni, aki azert szakitott velem mert kulonbozo karakterek vagyunk? Sajnos en nagyon megszerettem azido alatt amig egyutt voltunk, ugy ereztem, h o is ezt erzi, aztan egyszer csak eloallt ezzel.
Nem akarom zaklatni sem, illetve a folyamatos elutasitast kapni, de nem tudom kiverni a fejembol.
2024. ápr. 18. 11:57
1/5 anonim válasza:
Mindig az ellentetek vonzzak egymast. Tapasztaltam is es olvastam is. Mindenkinek megvan ,h melyik tipust vonzza.
2/5 anonim válasza:
El kell fogadni, hogy nem akar veled lenni tovább.
3/5 anonim válasza:
Szakított veled, tudom fáj, de kénytelen vagy elfogadni. Én évekig küzdöttem a férjemért, de egyszerűen ha a másik nem akarja, akkor nem szabad erőltetni.
4/5 anonim válasza:
?Nehéz kérdés: szerintem az ellentétek vonzzák egymást vagy legalábbis kiegészítik egymást. Te érzel felé valamit, azaz szükséged lenne rá. Ő nem igazán van így.
Szerintem, ha esetleg elmondanád neki, hogy te mit érzel felé, mit gondolsz a helyzetetekről, akkor lehet meglátná, hogy érdemes lenne egy próbát:). Egyet azoban ne felejts: a nő választ...
5/5 anonim válasza:
Ha szakított , hàt szakított. Mindenki kap kosarat néha. Rázd meg magad és menj tovább. Ha nem szeretne akkor ne erőltesd rá magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!