Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák tetszeni a jobban kinéző lányoknak?
Figyelt kérdés
Mert én be szeretnék jönni a jobb csajoknak is. Mit csináljak? 15F2010. okt. 27. 15:56
22/29 A kérdező kommentje:
Azt én is észrevettem, hogy nem szeretik a lányok a bunyós fiukat. De én nem vagyok az csak ha valaki kötekszik azt megverem.
Szerintem segitőkész vagyok és vagány is, mert szoktam én is kötekedni másokkal.
Hát nekem nem olyan kell aki az pénzre megy, mert az biztos hogy nem vennék neki semmi komolyabbat. Lehet hogy nem vagyok 10/10, és nem is csak a külső számit, de azért ne legyen ronda.
2010. okt. 29. 19:44
23/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nem tudok Neked privit irni. De irj te nekem, vagy álllitsd be, hogy tujdak irni :).
2010. okt. 29. 19:45
24/29 anonim válasza:
Szerintem sem jó ha valaki sokat bunyózik.
25/29 anonim válasza:
A legjobb csajok csak a legjobb pasikkal érik be.
26/29 A kérdező kommentje:
Na és pont ezt kérdeztem, hogy mit csinálja, hogy teccek nekik.
2010. okt. 29. 20:30
27/29 anonim válasza:
beállítottam úgy hogy most már küldetsz! :)
28/29 anonim válasza:
Nagyon egyszerű! Légy pontosan olyan sekélyes, mint ők!
Ha megéri.
29/29 A kérdező kommentje:
Ment a PM :D.
2010. okt. 30. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!