Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnák tetszeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnák tetszeni a jobban kinéző lányoknak?

Figyelt kérdés
Mert én be szeretnék jönni a jobb csajoknak is. Mit csináljak? 15F
2010. okt. 27. 15:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
Egy nőt mindenfajta veszélytől meg kell tudni védeni. Ha ez nincs meg, akkor maradsz egyedül teljes életedre.
2010. okt. 27. 16:38
 12/29 A kérdező kommentje:
Jól verekszek, de eddig ez nem jött be a csajoknak.
2010. okt. 27. 16:52
 13/29 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ezek szerint valami beszédhibád van.Estleg dadogsz vagy csak egyszerűen remegsz egy csaj közelében?
2010. okt. 27. 17:13
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

Csak azoknak szól a válaszom, akik minden nőt egy kalap alá vettek! Akkor játsszunk ilyet. Hagy legyek már én is egy kicsit gyökér és szűk látókörű hülye ember. Minden pasi egy hazug képmutató majom, nincsenek érzelmeik, mindnek csak a szex kell, szexőrült állatok, gerinctelenek, kétszínűek és komolytalanok, mindegyik csak lyukra játszik...lányok, ha tetszeni akartok, k**vuljatok ám el, mert ha 20 cm-nél hosszabb szoknyát vesztek fel, soha nem lesz barátotok bizony bizony...

on: Hát legyen benned olyan, ami megfogja őket...csak hát ez nehéz, mert ahányan vagyunk annyiféle pasi jön be:) Valakinek a hosszú haj, másnak az izompóló, szemüveg, szőke haj kék szem, csak fekete szemek...kinek hogy:)

Legyél mindig ápolt, illatos, nyitott. És ha rám hallgatsz, kedves, udvarias:)

19/L

2010. okt. 27. 17:16
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem dadogok :D. De én alapból egy elég nagyszájú, beszólogatós, baromkodó tag vagyok. És próbálok én azzal kedves lenni aki tetszik nekem, de akkor olyan hülyén érzem magam és benyomok valami baromságot, amitől azt hiszem, hogy vagány vagyok.
2010. okt. 27. 20:24
 16/29 anonim ***** válasza:
Küldesz egy képet magadról?
2010. okt. 28. 18:28
 17/29 A kérdező kommentje:
Ha dobsz egy PM-et akkor igen :D.
2010. okt. 28. 21:02
 18/29 anonim ***** válasza:

26 éves lány vagyok és abban biztos vagyok, hogy a lányok nem szeretik a bunyózós fiúkat.

Sok lány szereti ha a fiúja segítőkész és van benne egy kis vagányság (de nem bunkó).

Sok lány szereti a "pénzesebb" fiúkat.

Nem tudom mit értesz jobb csajokon, de ha te sem vagy 10/10-es, keress inkább a szintednek megfelelőt.

2010. okt. 29. 19:31
 19/29 anonim ***** válasza:
Az meg nem mindig igaz hogy legyen pénzed stb... Nekem pl van pénzem mondhatni elégé gazdag vagyok, olyan ronda sem vagyok... még sincs barátnőm már egy jó ideje 20/F
2010. okt. 29. 19:37
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem tudnák, hanem tudnÉk!
2010. okt. 29. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!