Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 30-40 év közötti nők szeretik ha egy 20 éves fiú udvarol nekik, flörtől velük?
Ugyértem:
Tetszhet nekik, mivel fel tudják venni a versenyt a huszonéves lányokkal, vagy inkább nem, mondván mit akar ez? hisz az anyja lehetnék..
mit gondolhatnak?
nagyjabol igen.
sok 30-40 es kozotti vagyik arra hogy 20 eves palival legyen, meg akkor is ha nem valljak be.
Igen, nekem bejön.
Amúgy a nagynéném 55 és 34éves pasija van. :-)
Sajna a korombeli lányoknál eddig nem jártam sikerrel, ezért 'kacsintgatok' a felnőtt nők felé.
Meg szerintem azok sokkal kedvesebbek, meg tetszenek..
Igen. Én már 30 fölött vagyok, és nem az idősebb pasik jönnek be hanem a fiatalok, csak sajnos közöttük sok a komolytalan...
Ha egy kis 20 éves udvarolni kezd nekem, boldog leszek mert tudom tetszek neki... de tudom hogy közöttünk úgysem lehet semmi, mivel ő 20 éves, nem élte ki magát, ha most együtt is járnánk, később úgyis félrelépne, mert sok nő van még a világon...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!