A 20+ éves lányok jobb szeretik a 30-40 év közötti fárfiakat? Labdába rúghatok 22 évesen egy korombeli lánynál?
hm...
azt hittem ilyen pasi már nincs..
magam korú pasikat keresek de eddig nem találtam mert mind a 15-18as korosztályt keresi..
na ezt add össze
21/L
Azért,mert már tapasztaltabbak a 30-as férfiak és biztosabb egzisztenciával rendelkeznek...
Egyébként nem minden lányra jellemző,hogy nála 10-15 évvel idősebb férfival járjon,úgyhogy simán van esélyed!!;) Véleményem szerint,inkább a számitókra,pénzéhes lányokra jellemző ez,hogy nála jóval idősebb férfival kezdjen ki,de ez csak az én szubjektiv véleményem...
A lányok csak azért járnak idősebb férfiakkal mert ők érettebbek, komolyabbak. (vagy legalábbis a csajok azt hiszik... :P) De ha eléggé éret és felnőttes vagy akkor ne félj kezdeményezni!
Én pl.: mindig azt hittem, hogy a magamnál idősebbeket kedvelem. És tudod, hogy kivel vagyok együt már több mint öt éve? Egy olyan sráccal 3-4 hónapal idősebb nálam.
20/L
Igen, szerintem is a huszonévesek a tizenéves kis csajok közül válogatnak:P :D ez nekem sem fér össze:D
Mondjuk van egy kivétel a párom, aki most 21 lesz idén én meg 20 :D
Nálam nem rúghat labdába egy 3o év körüli...mondjuk amblokk senki, de egy 3o-assal nem állnék le az is tuti...
Szerintem vannak még lányok akik így gondolkodnak:) ne keseredj el...:D
20-L
Épp 2 hete amikor vásárolni voltunk a Párommal (29 éves), ezt beszéltük, hogy a korombeli lányok (23 év)mind ilyen apám korúakkal vannak együtt, (4x évessel, de persze aki fiatalosak), egyszerűen annyira nem tudom elhinni, hogy ez mért kell valakinek, aztán rájöttem/tünk. Van lakása, kocsija, pénze, és a csaj az ölébe kapja ezeket, nem a párjával együtt kell megdolgozni érte, és közösen létrehozni az egzisztenciájukat. Ez a legegyszerüb dolog amit a velem egykorú csajok csinálnak, csak jól kell teljesíteni az ágyba és kész. Undorító...
Nehéz dolgod van, de vannak ilyen lányok, mint én akiknek nem ez a fontos, hogy belecsöppenjünk a jólétbe egy kis..., hanem a párunkkal együtt teremtjük elő a "dolgokat". Sok sikert!
én szeretem 30-45 közötti férfiakat..fiatalabakat nem annyira,csak attol függ,h ki milyen
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!