A 20+ éves lányok jobb szeretik a 30-40 év közötti fárfiakat? Labdába rúghatok 22 évesen egy korombeli lánynál?
Szerintem ez nem így van, az én baráti köröm kifejezetten helyteleníti az ilyen nagy korkülönbséget, és nekem se kéne soha ilyen. Én egyidős vagyok a párommal, és ez így szép és jó. Majd az lesz a szép, amikor ketten, önerőből fogunk megteremteni egy közös házat, szép életet.
Egyébként szerintem ezek a lányok abba nem gondolnak bele, hogy persze, egy 40 éves pasi még kifejezetten jól tarthatja magát ugyan, de ha eltelik 10 év, akkor mi lesz? a csaj lesz 30 éves (tök fiatal) a pasi meg 50, és az sem biztos, hogy nem lesz beteg, nem ereszt pocakot vagy nem csődöl be a műszere. Arról nem is beszélve, hogy egy 50 körüli férfinek, akármilyen fitt is, a bőre öreg.
, "akármilyen fitt is, a bőre öreg."
És akkor mi van?:XD Nézd meg G.Clooneyt... 49 éves és még mindig sármos!
Szia
Én most leszek 21. Nekem valóban csak a 30 feletti pasik jönnek be, mert jobban illenek hozzám. Komolyabbak, nem olyan gyerekesek már és a szex is jobb velük. Jobban értenek a nőkhöz szerintem :)
De én azt tapasztalom, hogy a korombeli lányok inkább a fiatalabb, huszonéves fiúkat szeretik. Legalábbis én állandóan azt hallom, hogy "jaj ő már olyan öreg..." pedig szerintem kb. 30nál kezdődik egy pasi.
+ a legtöbb fiatal lány nem valami komoly és érett, szóval elég nagy esélyed van náluk.
Egyébként én sem úgy állok hozzá, hogy ha valaki 30 alatt van akkor rá sem nézek. Ha meg tud győzni, hogy ő a korához képest érett akkor rendben van. Találkoztam már pár 21-22 éves sráccal akik egyszinten voltak a 30-35 körüliekkel. Nem lehetetlen :)
Olyan lányt keress, aki bohókásabb és nem annyira irányító típus. Talán ő még nem annyira határozott, vele még jól ki fogsz jönni. Persze van olyan is, aki (személyiségétől függetlenül) a fiatalokra bukik.
Keresgélj, biztos találsz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!