Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam álmaim nőjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam álmaim nőjével viszont büdös volt a randin. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy nővel aki külsőre teljesen az ideálom(vékony, hosszúhajú, természetes szépség). Chatelés közben is szimpi volt és kiderült hogy van 1 közös hobbink és az értékrendűnk is egyezik. Nagyon vártan a találkozót éd megörültem hogy a valóságban is úgy néz ki mint a képeken. Viszont amikor odamentem hozzá egyszerűn megcsapott a bűz és izzadságszag. Randi közben kiderült hogy abban hisz hogy a különféle kemikáliák és a napi zuhanyzàs ártalmasak a bőrre így csak heti max 2x fürdik. (home officeban dolgozik) nem tudom mi legyen folytassam vele? Próbáljam meggyőzni az ellenkezőjéről?
2024. ápr. 5. 23:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele 40 fokban egy menstruációs héten milyen szaga lesz
2024. ápr. 6. 13:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer valaki elfelejti, vagy valami olAn helyzetbe kerül az még elmegy szerintem, de első randin eléggé gáz. De így, hogy közben kiderült, ezen nem lesz hajlandó változtatni... INSTANT KUKA!

Ha neked van gusztusod ezek után is megbszni, akkor hajrá, de engem a hányinger kerülget már a gondolattól is, milyen büdös lehet az a picha

2024. ápr. 7. 01:10
 23/26 anonim ***** válasza:
50%
Azt nem értem akik ennyire önfeledten undorodnak az emberektől, miért nem járnak inkább kutyákkal.
2024. ápr. 7. 04:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Már arra akartam utalni hogy az állatoktól miért nem undorodnak amikor az állatok nem fürdenek naponta többször. Még ami furcsa, hogy egy ilyen pár soros sztoriból hogy lehet eljutni az olyan fantáziákig amik egyre undorítóbbak. Lassan már a szexuális élményeiket is itt fogják taglalni a büdös csajaikkal. De mondjuk aki ilyen élményeket szedett össze mint a 21-22, az őket is minősíti.
2024. ápr. 7. 04:50
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
24-es: talán mert az állattal nem csókolózik senki és jobb esetben nem is dugod meg, ugye? Így nem probléma, ha az állat nem fürdik gyakran/soha.
2024. ápr. 7. 08:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy ez undorító. Tuti nem kéne.
2024. ápr. 12. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!