Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam álmaim nőjével viszont büdös volt a randin. Mit csináljak?
8 Legalább tudjuk miért nincs a magyaroknak pénze, megy le a lefolyón.
A németek biztos sokkal rosszabbak, rosszabbul is élnek, és nem értenek semmihez, inkompetensek. Ja, nem.
Amúgy vegyél neki természetes kozmetikumokat, természetes alapanyagú tusfürdőt, nagyon jók vannak. Az izzadtságszag pedig úgy is kialakulhat, ha naponta 3-szor zuhanyzik, úgyhogy készülj fel minden eshetőségre, elárulom, te is lehetsz izzadtságszagú zuhany után 10 perccel.
13
Igazad van. Nyolcaska nem járt Németországban és a király sajtójából szerzi ismereteit a világról. Egyébként miért is fürödnének hiszen már rég éhen-fagytak.
15
Soha nem jártál Németországban
Én a 9 vagyok, én is voltam Németországban , 5 évig.
Idősgondozó voltam.
Nem akartak fürdeni. Volt amelyik 2 hétig. Azt mondta nem, nem szeretne.
Minden nap letörölgettem őket nedves ronggyal, ezt kérték, de zuhanyozni, fürdeni nem akartak. München közeli kis városokban.
Pontosak, volt amelyik diplomás is volt, de nem voltak tiszták.
Tételezzük fel, hogy összejöttök. Még az elején biztosan nem fogod lebeszélni a nézeteiről, így nem tudom elképzelni, hogy szexre kerülne a sor, hiszen nagyon lohasztó egy büdös emberhez hozzábújni. Felejtsd el, nyugodtan megmondhatod neki, hogy büdös. Oké, hogy mellőzni szeretné a kemikáliákat, de attól még vannak házi szappanok, fürödhetne naponta. Képzelem micsoda seggszag és halszag lehet odalent.
De mondok még valamit! A lakásában is kosz lehet, mert a tisztítószerek is kemikáliák. Ill. akkor nem is mossa túl gyakran a ruháit. Mi van a menstruáció alatt. Hagyja beszáradni a vért? Gusztustalan.
Egy próbát megér. Illedelmesen mondd meg neki, hogy érzed a testszagát, és zavar téged.
A válaszától függ, hogy én folytatnám-e vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!