Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam álmaim nőjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam álmaim nőjével viszont büdös volt a randin. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy nővel aki külsőre teljesen az ideálom(vékony, hosszúhajú, természetes szépség). Chatelés közben is szimpi volt és kiderült hogy van 1 közös hobbink és az értékrendűnk is egyezik. Nagyon vártan a találkozót éd megörültem hogy a valóságban is úgy néz ki mint a képeken. Viszont amikor odamentem hozzá egyszerűn megcsapott a bűz és izzadságszag. Randi közben kiderült hogy abban hisz hogy a különféle kemikáliák és a napi zuhanyzàs ártalmasak a bőrre így csak heti max 2x fürdik. (home officeban dolgozik) nem tudom mi legyen folytassam vele? Próbáljam meggyőzni az ellenkezőjéről?
2024. ápr. 5. 23:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Amikor szebe köp az élet. Volt szép barátnőm, aki dugni nem szeretett. Ha mégis benne volt akkor mint egy guminő. Volt dagadt is, aki szerény volt és végtelenül kedves. A szexben pedig nagyon lelkes.
2024. ápr. 6. 04:22
 12/26 anonim ***** válasza:
37%

8 Legalább tudjuk miért nincs a magyaroknak pénze, megy le a lefolyón.

A németek biztos sokkal rosszabbak, rosszabbul is élnek, és nem értenek semmihez, inkompetensek. Ja, nem.

Amúgy vegyél neki természetes kozmetikumokat, természetes alapanyagú tusfürdőt, nagyon jók vannak. Az izzadtságszag pedig úgy is kialakulhat, ha naponta 3-szor zuhanyzik, úgyhogy készülj fel minden eshetőségre, elárulom, te is lehetsz izzadtságszagú zuhany után 10 perccel.

2024. ápr. 6. 04:46
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

13

Igazad van. Nyolcaska nem járt Németországban és a király sajtójából szerzi ismereteit a világról. Egyébként miért is fürödnének hiszen már rég éhen-fagytak.

2024. ápr. 6. 04:55
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kint élek nyolc éve,ott tényleg van egy jelentős réteg aki nem fürdik heti egy-kettőnél többször. Ez pont a tősgyökeres németekre jellemző nem a bevándorlókra.
2024. ápr. 6. 05:11
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

15

Soha nem jártál Németországban

2024. ápr. 6. 05:31
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
15 Nézd engem marhára nem érdekel ki hányszor vizezi be magát. Ne legyen büdös, ennyi. Van orrom, érzem. Azt is érzem ha valaki zuhany után 10 perccel bűzt áraszt, miközben azt hiszi hogy ő "ápolt" :D
2024. ápr. 6. 05:57
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

Én a 9 vagyok, én is voltam Németországban , 5 évig.

Idősgondozó voltam.

Nem akartak fürdeni. Volt amelyik 2 hétig. Azt mondta nem, nem szeretne.

Minden nap letörölgettem őket nedves ronggyal, ezt kérték, de zuhanyozni, fürdeni nem akartak. München közeli kis városokban.

Pontosak, volt amelyik diplomás is volt, de nem voltak tiszták.

2024. ápr. 6. 08:15
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
És volt amelyik nem akarta megengedni hogy zuhanyozzak. Mert a cseppek ott maradnak a zuhanykabinon.
2024. ápr. 6. 08:17
 19/26 anonim ***** válasza:
94%

Tételezzük fel, hogy összejöttök. Még az elején biztosan nem fogod lebeszélni a nézeteiről, így nem tudom elképzelni, hogy szexre kerülne a sor, hiszen nagyon lohasztó egy büdös emberhez hozzábújni. Felejtsd el, nyugodtan megmondhatod neki, hogy büdös. Oké, hogy mellőzni szeretné a kemikáliákat, de attól még vannak házi szappanok, fürödhetne naponta. Képzelem micsoda seggszag és halszag lehet odalent.

De mondok még valamit! A lakásában is kosz lehet, mert a tisztítószerek is kemikáliák. Ill. akkor nem is mossa túl gyakran a ruháit. Mi van a menstruáció alatt. Hagyja beszáradni a vért? Gusztustalan.

2024. ápr. 6. 08:28
 20/26 anonim ***** válasza:
83%

Egy próbát megér. Illedelmesen mondd meg neki, hogy érzed a testszagát, és zavar téged.

A válaszától függ, hogy én folytatnám-e vele.

2024. ápr. 6. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!