Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam álmaim nőjével viszont büdös volt a randin. Mit csináljak?
Hagyd a francba. Sosem fogod meggyőzni, akkor sem ha százan mondják neki, hogy büdös. Ez olyan mint a vegánok. 90%-uk vézna, ráncos, hulla színű de szerintük rohadtul egészségesek és főleg, SOHA nem fogadnak el más véleményt.
Különben ha még akar találkozni esetleg kérd meg, hogy azért aznap fürödjön le.. Aztán majd meglátod.
Mindenki meg van őrülve picit. Alapból van mindenkinek valami hóbortja, de nekem az az elméletem, hogy kb 2018-2021 óta annyi szarság történt a világban, hogy mindenki csak keresi a helyét, őszintén én ezt is ennek tudom be.
Visszakérdeznék, szerinted örökre büdös lesz, és szerinted 10 év múlva is ezt fogja csinálni?
Kétlem.
El tudod képzelni, hogy összefutsz vele 10 év múlva a közértben, egy másik férfi oldalán, és nem lesz már büdös?
Én el.
Én hagynám folyni a dolgokat a maguk rendje módja szerint, aztán majd mindketten alakultok, ha megmarad a kölcsönös szimpátia
Szerintem ez off.
Az a baj, hogy ez a fajta embertípus mindig rá van kattanva valamire. Nekem is van ilyen ismerősöm, valamilyen lemez mindig forog nála.
Lefogadom, ez a nő pár éve kerülte az E-számokat anélkül, hogy tudná, mit jelentenek.
"Nehéz elhinni hogy egy nő ennyire igénytelen legyen."
Akkor te sem csajoztál még! Többségük sajnos ilyen. Ráadásul a fullos meg dögös meg címlaplányfajták ilyenek szinte kivétel nélkül! Hála az égnek a bájoskák nem büdösek!
Volt egy osztálytársam, kemény hónalj szaga volt , vékony kis csak volt, nem nézted volna ki belőle. Bejött a terembe 5 perc múlva ablakokat nyitottunk.
És volt egy munkatársam is nő aki azt mondta nem használ kemikáliákat. Neki is izzadságszaga volt. Egyszer tettek az öltözőszekrényére egy cetlit amin az állt: fürödj meg, büdös vagy.
Nem gondolom hogy ezek azóta megváltoztak!
Én pasi lennék, nem találkoznék többet.
Tudod miért? Mert bármi is az oka, de téged tiszteljen meg annyira hogy ne legyen szaga, ha ennyire nem érdekli őt hogy te mit gondolsz róla akkor ne ….. szerinted milyen lehet ott lent? Lehet hogy hánynod kellene, még téged hoz kellemetlen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!