Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak nagyon megszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak nagyon megszerettem egy nagyon büdös férfit?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy fiúval, baromi jó volt vele beszélgetni, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Találkozáskor is nagyon bejött, izmos magas sportos, szerintem helyes fiú, viszont felfordult a gyomrom olyan ápolatlan szaga volt. Emiatt el is jöttem a randiról, de nagyon hiányzik, a beszéde gesztusai stb, nem tudom mi tévő lehetnék így.
2015. szept. 13. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok,barátom nagyon büdi tud lenni,vettem neki dezodort. Finoman célozz rá,hogy nincs éppen rózsa illata.
2015. szept. 13. 16:45
 2/9 aperitif ***** válasza:
95%
Csak egyszer találkoztál vele? Még egy próbát megérne, mert lehet, hogy pont úgy jött ki a lépés, hogy nem volt ideje tisztálkodni, vagy mittomén. Ha másodszor is büdös, akkor tényleg gond van.
2015. szept. 13. 16:50
 3/9 opened paradise ***** válasza:
2. Randi a fürdőben.
2015. szept. 13. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Zavard el hajat mosni,fogat mosni borotválkozni és zuhanyozni:D Mit kell finomkodni? Örüljön, hogy szól neki egyáltalán valaki.
2015. szept. 13. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt te tudod megítélni, hogy ápolatlannak láttad, aki esetleg nem tisztálkodik megfelelően, nem figyel a higiéniára, olyan benyomást kelt, hogy igénytelen ilyen szempontból, vagy esetleg elképzelhető, hogy annyira izgult, mert fontos volt neki ez a randi veled, hogy idegességében lett ennyire kellemetlen testszaga.

Az sajnos tény, hogy hiába vagy egy hullámhosszon valakivel, ha nem bírod a testszagát, akkor érthetően nem fogsz

2015. szept. 13. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hagymafeldolgozóban dolgozik és a bőre beveszi a szagát :D
2015. szept. 13. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocs, nem tudom, miért csak a felét küldte el az előbb, azt hiszem, ilyenkor egy pillanatra megszakad az internet kapcsolat.)

Szóval:

Az sajnos tény, hogy hiába vagy egy hullámhosszon valakivel, ha nem bírod a testszagát, akkor érthetően nem fogsz iránta szexuális vonzalmat érezni, de ha ilyen helyzetben lennék, és amúgy tetszene és szimpatikus lenne, akkor biztos adnék még egy esélyt, és egy randira még elmennék.

Ez azért is jutott eszembe, mert - bár randin még nem jártam így - az előfordult már, hogy a munkám kapcsán találkoztam egy pasival, - szerintem izgulhatott, mert volt némi tétje számára a dolognak, ami miatt beszélnünk kellett - és szegénynek annyira kellemetlen testszaga volt, hogy utána alig vártam, hogy amikor elmegy, kiszellőztessem a helységet. Aztán még hónapokig találkoztunk heti 1-2 alkalommal, és később semmi ilyet nem tapasztaltam, akkor sem, ha közvetlenül mellettem ült, szóval utólag annak tulajdonítottam, hogy valószínűleg az idegességtől lett olyan.

De nyilván te tudod, hogy találkozol-e vele még egyszer, hátha ...

Az biztos, hogy így az ismerkedés elején sokkal kínosabb ilyet szóba hozni őszintén, akármennyire is próbál az ember tapintatos lenni, és akármennyire is belátja, hogy nem bántó szándékkal teszi, és akár alakul tovább a kapcsolatuk, akár nem, a másiknak is jobbat tesz vele, ha erre a problémára felhívja a figyelmét, még ha ez igen kellemetlen szituáció is.

2015. szept. 13. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne udvariaskodj vele, ahogy a többiek írják, mert 100x jobbat teszel vele, ha egyenes vagy, mint ha kegyes hazug. Ráadásul neki is segítesz, mert többször nem lesz kínos helyzetben, mert jobban oda fog figyelni a dolgokra.

Nem minden családban van tisztaság, és vannak helyek ahol nem minden nap mosdanak. Ehhez ugyan úgy mint a gyerekeket hozzá kell szoktatni azt, akinél e téren hiányosság van.

2015. szept. 13. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:

En vinnek neki ajandekba egy rexona stift dezodort. Megmondanam, hogy furdes utan ezt is hasznalja. Szerintem mar vagytok olyan kapcsolatban, h errol beszelj vele. Meselj neki arrol, h te mikor szoktal budos lenni .

A budossegen egyszeru segiteni. A primitivsegen mar nehezebb segiteni. Sot a kozos hullamhossz is ritka! N

2015. szept. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!