Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szájra puszi kevésbé intim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szájra puszi kevésbé intim, mint egy csók?

Figyelt kérdés
Egy lány engedheti akkor is a szájra puszit, amikor a csókot még nem?

2024. márc. 30. 21:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%

Én már SEJTEM, hogy kik vagytok:

Hubert és Boldogtalan Burgonya. Mindig egymás mellé állnak mint a muskétások. Ami szép dolog, de fölösleges itt e kérdés alatt véleményem szerint. Ha tévedek akkor ne vedd figyelembe amit írtam.

Nem én álltam belé hanem kérdést tettem fel neki mert nem világosan fejezte ki magát amiből ez lett, hogy te állsz én belém teljesen feleslegesen.

Ide figyelj:

Én így gondolom, ti meg úgy.

Lehet mondani, hogy kefélsz, meg azt is, hogy maj' be alszol olyan lassú az a szex, szeretkezés, de nem ezeken múlik. Azért írtam, hogy kettő különböző dolog.

Ha én azt írom, hogy gyűlölöm, rühellem, utálom, nem bírom/ taszít valaki, vagy valami az se egyforma.

A gyűlölet a legrosszabb az összes közül és így tovább a mérték csökken.

Még az is különbség, hogy szeretsz valakit vagy szerelmes vagy valakibe.

Vagy a fellángolás, a vonzalom se egyforma hiába hasonló érzések tartományába tartozik.

Én se használom azt a szót, hogy gyere drágám szeretkezni, a szerelmeskedni szót meg végképp, igazából rühellem (:D), mert tényleg olyan régimódi, de akkor is van különbség szavak között.

Rokon értelmű szavak jelentése az, hogy nem törvényszerűen egyforma a jelentésük. Erre belém állsz amikor leírtam egyértelműen, hogy nem akarom folytatni ezt a semerre se tartó "csevejt" hiszen úgysem értjük meg egymást soha.

2024. márc. 30. 23:51
 22/32 anonim ***** válasza:
68%

,,Ha én azt írom, hogy gyűlölöm, rühellem, utálom, nem bírom/ taszít valaki, vagy valami az se egyforma."

Könyörgöm, ez a lényeg! Ugyanazt az érzést fejezi ki, csupán leheletnyi különbség van közöttük amivel a mértékét fejezed ki. De az alapjelentésük ugyanaz. Nem lehet úgy különválasztani, mintha közük sem lenne egymáshoz. Te ezt tetted. Konkrétan tagadtad, hogy a szex a szeretkezés szinonimája lenne.

2024. márc. 30. 23:57
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Nemtom, nálam a gyűlölöm meg a rühellem is ugyanaz😂😂😂 Az utálom csak azért enyhébb, mert azt gyerekkora óta használja az ember a borsótól kezdve anyádig mindenre ami épp nem szimpatikus az adott pillanatban, nincs annyira erős jelentése.

Fellángolás - vonzalom, ezek még csak nem is szinonimák, kb annyi közük van egymáshoz mint a kéknek a piroshoz.

Igazából minden az egyénen múlik, ki mit hogyan értelmez és használ, te meg úgy vergődsz, mintha általános igazságokat puffogtatnál.

2024. márc. 31. 00:01
 24/32 anonim ***** válasza:
30%

Nem ugyanaz érzések tartományában! Leírtam konkrétan, hogy gyakorlatilag ugyanaz!!!

De én nem arról dumáltam.

Ő írta, hogy nem állsz le szexelni mások előtt. Arra írtam a szeretkezést, mert hiába nevezed b@szásnak, vagy kufircnak akkor se ugyanaz!

Elbeszélünk egymás mellett. Én értem, hogy mire gondolt, oda is írtam!!! Ti nem akarjátok elolvasni rendesen amit én gondolok.

Akkor meg mi értelme van ennek az egésznek?

Legyen igazatok, én kötekedtem, én vagyok a bűnös és még ilyen olyan.

Béke van?

Vagy még írsz te is plusz kommentet mint ő?

Veled is befejeztem ezt az "eszmecserét", nincs értelme.

2024. márc. 31. 00:03
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megy itt a nyelvészkedés teljesen eltérve a témától. De akkor én is off-topikként írom, hogy ezeket nevezik a nyelvészetben "approximatív szinonimáknak", mivel apró jelentésbeli eltérések vannak, de közben mégis alapvetően ugyanazok. Úgyhogy gyakorlatilag mindkét csapatnak igaza van itt.
2024. márc. 31. 00:06
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ehhez türelmem. Peace.
2024. márc. 31. 00:08
 27/32 anonim ***** válasza:
Én eleve nem értem, minek hoztad fel a szeretkezést. Ő azt írta, szexelni nem fogsz nyilvánosan, de ölelkezni igen. Mire te, hogy a szex meg a szeretkezés nem ugyanaz!!! Gyakorlatilag hót feleslegesen a semmiből generáltál egy vitát😂
2024. márc. 31. 00:08
 28/32 anonim ***** válasza:
18%

Kb. annyi közük van egymáshoz mint a pirosnak a kékhez...De amikor lelép a másik pl. 1,5 év múlva és te szerelmes vagy akkor hiába a színek hasonlata akkor szenvedsz, vagy ő ha te lépsz le.

A kérdés maga érzésből fakad, összezavarodság, kíváncsiság, vágy vagy hasonló és akkor azt írják, hogy a szájra puszi kevésbé intim.

Lehet kevésbé, de nem mindenkire vonatkozik és ha én vergődök akkor te is vergődsz #23-as, de úgy, hogy hozzád se "szólt" senki konkrétan míg én hozzám ketten is.

Szóval röhögjél csak vergődve, mert magadba beszéltél.

2024. márc. 31. 00:09
 29/32 anonim ***** válasza:
52%
Őő oké, nem azért írok, hogy valaki hozzám szóljon😃 De most hogy jutottunk el a szakításig?
2024. márc. 31. 00:14
 30/32 anonim ***** válasza:
47%
Látom, nem vág az eszed olyan gyorsan. Onnan, hogy kiemelted a fellángolás és a szerelem részt a színekkel. Logikusan ha csak fellángolás történik míg a másik szerelmes az szakítást eredményez és aki szerelmes annak fáj. Csak a te kommentedre reagáltam vissza.
2024. márc. 31. 00:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!