Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális dolog, hogy a pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy a pasi a randi végén így hozta fel a puszit?

Figyelt kérdés
Étteremben voltunk, hazavitt utána, majd mielőtt kiszálltam volna mondta, hogy ha nincs ellenemre szeretne puszit. Adtam az arcára, köszöntem volna el, erre teljesen komolyan közölte, hogy nem pont erre gondolt. Néztem rá, nem értettem ezt hogy lehet másképp érteni, majd kiderült, hogy puncit (pussy) szeretett volna.

márc. 27. 17:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Van egy gusztusod.
márc. 27. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Sztem vmi vicc lett volna de ez rosszabb mint a faviccek.

Pancser a nőzésben annyi biztos.

márc. 27. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

"Nem lehet, hogy csak poén volt? "

Kétlem, de ha az is volt, akkor is igen gáz első randi végén ilyent mondani.

Nekem elmenne a kedvem minden további folytatástól.

márc. 27. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

" bocsánatot kért, rájött, hogy béna poén volt. "

Végülis. Lehet csak lányos zavarában mondta, de akkor is, egy 43 éves pasi? :D

márc. 27. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez férfi szemmel is elég gáz. Szerintem próbálta elpoénkodni, de rosszul sült el.
márc. 28. 07:19
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Imádom, hogy az itt kommentelő férfiak valahogy mindig mintapéldányok, akik soha, semmilyen bakit nem követtek el egyetlen randin sem. Azért kíváncsi lennék 😀 Máskor meg megy a duma, hogy mennyit válogatnak a nők. A kérdező adott még egy esélyt, mert elnézést kért a férfi, szerintem ez így tök korrekt. Ha amúgy a randi jól sikerült, akkor egy ilyen gyenge poénért én még nem írnám le az illetőt.
márc. 28. 09:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég egybites poén, én hagytam volna az "úriembert".
márc. 28. 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt hasonló élményem munkatárssal.

Nem randiztunk, nem flörtöltünk. Köszöntünk egymásnak, meg az időjárásról beszèlt mindig. Teljesen normális, unalmas embernek tűnk.

Egyszer csak megkérdezte hogy "na akkor mikor dugunk?"

Ez a sztori rá emlékeztetett.

márc. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!