Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy a pasi a randi végén így hozta fel a puszit?
Persze, a legnormálisabb dolog.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Én csak azt nem értem, hogy jön össze a randi ilyen gyökerekkel, ha valós a kérdés.
Nem lehet, hogy csak poén volt? Persze akkor is benne van a pakliban, hogy próbálkozott, hátha bejön, de sok férfinak nem esik le, hogy gyenge poénokkal dobálózik 😀
Amúgy a kérdés elején még azt hittem, cuki vége lesz, de ez így tényleg kínos. Nálunk az első randi végén megkérdezte a párom, hogy megölelhet-e, mondtam, hogy igen, a mai napig emlegeti, hogy az nagyon jól esett neki, pedig már lassan tíz éve volt 😊
Melyik világon vicces?
Ez meg poénkent is inkább csak mélységesen elszomorító. Annyira szar..
"Én csak azt nem értem, hogy jön össze a randi ilyen gyökerekkel, ha valós a kérdés."
Nem ezzel kezdik. Randi végén. Ha ezt a neve után mondja, nincs is randi. Ezért nem akkor mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!