Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Facebook Társkereső mennyire normális?
Figyelt kérdés
Használta már valaki? Mennyien vannak? Többen használják, mint pl a Tindert? Látják az ismerőseim, ha használom? írjátok meg a tapasztalataitokat légyszi :)2023. okt. 22. 23:06
1/3 anonim válasza:
Az ismerőseid elvileg nem látják, viszont ismerős ismerősét feldobhatja a rendszer. A felhasználók számát szerintem nem igazán lehet kideríteni, viszont itt is akadnak kamusok. Egyébként nagyjából itt is annyi esélyed lesz, mint ha más társkeresőt használnál: ha ott sikeres vagy, valószínűleg itt is az leszel, ha meg nem, akkor nem. Majdnem a kezdetektől fogva használom, azóta vagy 3 matchem volt, ebből egy hosszabb beszélgetés lett egy lengyel lánnyal, aztán már ő sem volt hajlandó beszélgetni.
2/3 anonim válasza:
1
3 matched volt évek alatt???? 😳
3/3 anonim válasza:
#2: Ja, mondjuk nem is nagyon szoktam használni, de eléggé elkeserítő, hogy leszarnak. Pedig nem vagyok ronda, tanult vagyok, és értelmesen tudok beszélgetni, próbálok odafigyelni másokra, csak ezek a dolgok különösebben nem érdekelnek senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!