Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randi után megkérdezi hazaértem-e az mit jelent?
Nem volt túl jó randi, semmi kémia amit első pillanattól éreztem mikor megláttam. De rendes srác volt. Elköszöntem kézfogással tőle és megköszöntem neki a meghívást majd egy óra múlva megkérdezte hazaértem e, smileval reagált rá majd ennyi.
Ilyenkor tetszettem neki csak kíváncsi látja e rajtam nekem is kölcsönös e?
Vagy csak udvarias akart lenni?
Azért furcsa mert az ember örül ha egy ilyen randi végén elválnak és nem kell kellemetlenkedni ha nem tetszett a másik
Egyikünk se keresett komoly kapcsolatot, de elmentünk hátha alapon
Vagy csak nem akar nyomulni, esetleg talon tart és majd csak ritkábban keres.
Mikor írtál neki?
Nem kell sajnálnod, legyél őszinte és tiszteld meg a másik felet azzal, hogy nem húzod az idejét.
Ha valaki visszautasít, azt nem kell mindenképpen személyes sértésnek venni, egy mosoly tekintetében elmormogod magadban, hogy "de jó lett volna", majd hátat fordítasz és nem nem nézel vissza soha többet. Nem szabad az energiát pocsékolni, olyan nővel érdemes foglalkozni aki értékeli az igyekezetet és jobb esetben viszonozni is szándékozik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!