Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mikor szoktatok rákérdezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mikor szoktatok rákérdezni, hogy a pasi volt-e már más pasival?

Figyelt kérdés
Vagy ezt nem illik, nem kérdezitek mert magánügye? Benneteket érdekel amúgy? Ha igen, miért?
2024. márc. 16. 10:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

8#Normalis emberek ismerek a sajat párjukat kérdetés nelkul is. Ha vki "szabadszellemű" egy az egyben lejön az összesről.

Egy rakat olyat ismerek akik b.zik de még a felesége se tudja..

De a gyerekkel alszik meztelen lathatásokon.

Nem önbizakom ez bennem, emberismeret. Még az állatok is értik a saját környezetüket

2024. márc. 16. 11:01
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Sosem kérdeztem rá. Párommal nyíltan állunk a dolgokhoz, beszélgetünk korábbi tapasztalatokról. Nem kell rákérdeztem, tudom, hogy teljesen heteró. Egyik exem a semmiből bevallotta, hogy biszex. Nála sem kérdeztem, nem is feltételeztem, csak elmondta. Ha olyannal ismerkednék, akiről sejtem, akkor egyszerűen megkérdezném. Ne legyen már felnőtt emberek között ekkora tabu a szex ha már ismerkednek.
2024. márc. 16. 14:11
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Soha mert nem érdekel. Ha volt és akar róla beszélni nem bánom de én nem fogok rákérdezni.
2024. márc. 16. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

10# van egy még rosszabb hírem.

Én már voltam 30, de te még nem voltál 50.

Nem élted meg azt amit én, és lehet hogy nem is fogod.

Hidd el, sokkal több tapasztalatom van e téren is, mint neked.

De ugye nem muszáj tapasztalatokat gyűjteni másoktól, nem mindenki kupálódásképes sajnos, én ezt is elfogadom.

De biztos jó érzés lehet butának maradni, de ezt te jobban tudod.

2024. márc. 16. 14:48
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 te már levitézlettél. Tapasztatom pedig van bőven! Majdnem 20 csaj volt már a zsákom alatt
2024. márc. 16. 14:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Soha
2024. márc. 16. 16:16
 17/20 anonim ***** válasza:
28%

15#, igen, le.

De te sehol nem vagy tőlem. 😁😁😁

20 nő atttyyaég, és az szerinted tapasztalat.

Jah, hogy neked az. Hmm, nekünk nem.

De majd felzárkózol.

Le meg azért mégsem vitézlett nekem, mert van pár pasim. De komoly kapcsolatot én már nem szeretnék. Így azt veszem elő amelyiket akarom és akkor, amikor akarom. Remélem megéred ezt a szintet.

Hajrá!

😁

2024. márc. 16. 16:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha szóba kerül, megkérdezem. De nem első vagy második randin.

Nekem szimpatikus lenne, ha nem full hetero.

2024. márc. 16. 17:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Soha nem kérdeztem meg, fiatalon azért, mert eszembe sem jutott, később pedig azért nem, mert nem zavart, nem volt jelentősége a kapcsolatunkban, aki akarta volna az elmondta volna amikor az exeiről/kalandjairól mesélt.
2024. márc. 17. 00:17
 20/20 anonim ***** válasza:

20# köszi, túl vagyok egy házasságon, néhány kapcsolaton, van két nagy gyerekem.

A szűz az te vagy. 😂😂

2024. márc. 17. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!