Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdeznél randin a pasi fizetésére?
Figyelt kérdés
Én biztos, hogy nem tenném...2020. szept. 5. 17:15
1/13 anonim válasza:
Én sem. Minek? Vagyok annyira nívós nő, hogy sosem kell az ő fizetésében gondolkodnom a sajátom helyett.
2/13 anonim válasza:
Igazából, ha van egy kis gógyid, simán ki lehet következtetni a megjelenéséből, + annyit csak tudsz hogy mi a munkája.
3/13 anonim válasza:
Nem nalam tabu tema a penz es az anyagiak
4/13 anonim válasza:
Nem, soha nem is tettem. Elég az, ha dolgozik valamit és nem csak otthon ül/maszatol.
5/13 anonim válasza:
Számomra ez sosem volt tabu téma, de soha, egyetlen egyszer sem kérdeztem rá senki fizetésére.
7/13 anonim válasza:
Már volt.De kérdezzétek meg még 100szor!
És ne feledjük a 300 ezret sem,mint minimum nettót megemlíteni,ami nagyon gyenge!Inkább a 600 ezer legyen most már!
8/13 anonim válasza:
Én sem. Elég, ha tudom, hogy dolgozik, és hogy megél belőle, de még sosem "számszerűsítettem".
9/13 anonim válasza:
Második elárulod, hogy mire tudsz következtetni? Honnan tudod, hogy kamu zakós fickó, vagy gazdag pasi?
10/13 anonim válasza:
Én se, pasi vagyok és hetero.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!