Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Külsőt tekintve a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külsőt tekintve a férfiak megengedőbbek mint a nők, akiknek jobb külső kell ahhoz, hogy be tudjanak indulni?

Figyelt kérdés
Tiszta véletlen többnyire csak ilyen tipik chadeket látom manapság csinosabb nőkkel, a többi férfi többnyire egyedül ballag az uton esetleg más férfi társaságában.
2024. márc. 13. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
És ezek az egy pipás szerencsecsomagok nyígnak a nők elszállt igényeiért, ami miatt nem veszik észre, hogy micsoda nemes lelkűek ezek az incikék :D
2024. márc. 13. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Eleve ez annyit jelent, hogy egy nőnek többet kell tennie, hogy jól nézzen ki."

Nem, ez pont azt jelenti, hogy a férfiakkal szemben 0 az elvárás.

2024. márc. 14. 00:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem csak annyi, hogy egy férfi (általánosságban) 10 nőből átlagosan, külső alapján több nővel feküdne le, mint fordítva. Egy nő (szerintem) 10-ből kevesebb pasival feküdne le.

Ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy a nőknek a szex nagyobb felelősség. Egy nő "nagyobb kockázatnak van kitéve". Mégiscsak neked kell (explicite kimondva) magadba engedned a másikat, nőként te vagy az akinek fájhat, akinek nem kívánt terhessége lehet stb. Plusz ezeken a kellemetlenségeken felül, szerintem biológiailag így vagyunk kitalálva, hogy amíg egy férfinek az a "feladata", hogy minél többet szaporítson, addig egy nőnek az, hogy egészséges utódot hordjon ki és nevelje fel.

Összességében ez részemről mind csak találgatás, de én ezekre tudok gondolni lehetséges okként.

N

2024. márc. 14. 10:14
 14/15 A kérdező kommentje:

“ Egy nő "nagyobb kockázatnak van kitéve". Mégiscsak neked kell (explicite kimondva) magadba engedned a másikat, nőként te vagy az akinek fájhat, akinek nem kívánt terhessége lehet stb. ”

Ja aham, tehát ezért lehet, hogy csak a chad, mert terhesség szempontjából jobb chadtől teherbe esni, mert megbizható apák lesznek belőlük akik a nő és gyerek mellé állnak?

2024. márc. 14. 10:21
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 fuu na EZ a tökéletes elferdítése annak amit írtam:D

Nem, nem jó akaratlanul senkitől se teherbe esni. A szex egy 10/10-es pasival is lehet rossz, ha figyelmetlen, béna, stb.

Ettől még szerintem igenis ez egy létező jelenség, az okát nem tudom, morfondíroztam. Vannak pasik (nem kommentálom) akiknek kb. egy seprűre is feláll. De egy nő nem izgul fel csak azért, mert ott áll előtte egy kockahas. Ennél több kell. És az a több nem mindig a "legjobb" pasitól lesz meg.

De igen, szerintem a nők átlagosan csak külsőre kevesebb férfivel feküdnének le. Aztán lehet tévedek, passz.

2024. márc. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!