Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnál képzelni komolyabbat egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Elkezdtem valakivel ismerkedni, nagyon szép lány, a stílusa is tetszik, viszont tele van szorongással a külsejét illetőleg. Minden túlzás nélkül 10/9-es simán megvan, mégis elégedetlen kb minden testrészével. Az arca meg lett csinálva valami állvonalkontúrral (fogalmam sincs ez mit takar), a foga gyönyörű szabályos, kifehérített, az alakja szintén kifogástalan, mégis meg akarja csináltatni a mellét, orrát, fület, konkrétan szinte nincs olyan testrésze, amit ne akarna megműttetni 25 évesen. Nagyon kár érte, mert semmi szüksége ezekre. Ő is bevallotta, hogy csakis a tökéletes külső fogadható el számára saját magát illetőleg. Ez nekem picit red flag, ti mit gondoltok? Még annyi, hogy “műnő” kinézetet nem akar, pl felpumpált száj, lufimellek, hanem a természetes szépség benyomását akarja kelteni, ami már így is sikerült neki egyébként.
Beteg, ilyen nővel nem lehet egészséges kapcsolatot kialakítani.
2023. máj. 9. 09:54
2/13 anonim válasza:
El, mert ha túl lesz rajta, akkor valószínűleg elégedett lesz önmagával. Viszont ha szerinted olyasmi, hogy tökéletes szeretne lenni intő jel, akkor búcsúzz el tőle.
2023. máj. 9. 09:56
3/13 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy nagyon sok nő mondja azt v hiszi azt, hogy "aj ez vagy az természetes" miközben tökre nem:D
Van egy csaj akivel egy egyetemre jártam, ő pár évfolyammal alattam, pedig egyidősek vagyunk. Alapból szerintem semmi extra, de sokaknak bejött. Aztán neki is volt mindenféle műtéte, mell, száj, stb és hát konkrétan mint egy felfújható nő úgy néz ki. De sokaknak bejön.
Nekem az a véleményem, hogy neki fejben vannak nagyon komoly problémái. Rajtad áll, hogy bevállalod ezt vagy sem.
2023. máj. 9. 10:01
4/13 A kérdező kommentje:
#2 az a baj, hogy mivel már most is nagyon jól néz ki, semmi sem garantálja, hogy elégedett lesz magával a műtétek után, sőt. Én úgy gondolom, hogy ez egy véget nem erő körforgás és mindig találni fog magán valamit, amit kifogásol, a végén meg eljut arra a szintre, amikor már szétesik az arca a sok kezeléstől és sokkal csúnyább lesz, mint alapból volt.
2023. máj. 9. 10:01
5/13 anonim válasza:
Azt írtam, hogyha szerinted ez probléma, akkor engedd el, én nem tudhatom, hogy a műtétek után milyen lesz, lehet elégedett lesz és feszt a platformokon mutogatja magát, lehet nem. Rajtad múlik...
2023. máj. 9. 10:07
6/13 anonim válasza:
Szerintem ő sosem fog ezzel leállni, aztán egy idő után csak rontani fog a kinézetén, ijesztő lesz, mint annyi nőnek jobb lett volna ha termeszetesen marad nem úgy mint ha egy horror filmből szabadult volna ki. :D
2023. máj. 9. 10:42
7/13 anonim válasza:
Ezt testképzavarnak hívják és pszichoterápiával gyógyítható. Testet megváltoztató műtéttel nem, ugyanis az elégedetlenség oka nem a testben rejlik. Sosem fogja tökéletesnek látni magát, és igazából a műtétekkel egyre messzebb lesz tőle.
Volt egy ilyen gimis osztálytársam. Nagoyn szép láy volt. Most, 28 évesen meg egy ocsmány valami. Mindene mű és... nagoyn kevés emberre mondom, hogy na, ő ronda, de őt egyértelműen annak tartom. Nem azért mert nem természetes, hanem azért, mert aránytalanul szanaszét van gányolva az arca, a teste. Egyszerűen csúnya.
Ha látnám a hajlandóságot a csajon, hogy elmenjen pszichoterápiára, akkor lehet adnék neki esélyt, de ha nem, akkor semmiképpen. Nincs kedvem egy önutáló nőt istápolni, aki nem hajlandó tenni sem azért, hogy meggyógyuljon.
2023. máj. 9. 10:50
8/13 anonim válasza:
A 21-ik századi konzumidióta élet áldozata. Keresnék mást, ugyanis nem posztom megmenteni senkit önmagától, az időmet nem pazarlom szélmalomharcra. Nekem az a világkép, hogy a maximális profit teremtette trendek után futnak, majd örök elégedetlenek, ezzel nem vagyok kompatibilis. Na meg ez a "nagyon szép vagyok" dolog is taszít. Ezzel van kitömve a média, egyébként meg műanyag, értéktelen hulladék.
2023. máj. 9. 11:13
9/13 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy az ilyen lányoknál nem lesz megállj ebben a kérdésben. Gondolok itt arra, hogy most kicsit ezt csináljuk meg kicsit azt. A végén pedig mindig lesz olyan ami ne tetszene magán. Ha ő a természetességre törekedne, akkor eszébe se jutna semmilyen beavatkozás. De ezekből szokott az lenni, mint sok sztárnál is, hogy a végére inkább majd egy szörnyszülöttre hasonlítanak inkább.
2023. máj. 9. 11:38
10/13 anonim válasza:
Aki ennyire a kinézete rabja, az hogy fog megbékélni azzal, hogy mindig változik a külsőnk?Aki fiatalalon maximalista az, mi lesz ha betölti a harmincat? jönnek az első ráncok, a melle, feneke ereszkedik, hogy fog megbekelni az öregedéssel? Szerintem sehogy, össze fog zuhanni, es meg inkabb plasztikaztat ezerrel. Meg, hogy ennyire felszínes, az eleve vesztes dolog, mert mindenkinek csökken a vonzereje idővel, kvázi szépmalomharcot fut az idő el. Másba is kellene energiát fektetni, tanulmányok, életcélok, ez így sajnos nagyon kevés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!