Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Van olyan lány, akinél netes ismerkedésnél tartotok, de komolyabbat is eltudnátok vele képzelni? Mi fogott meg benne neten keresztül?
Én pont nemrég beszélgettem egy ilyen lánnyal! Simán el tudnék képzelni többet is vele. De sajnos (vagy szerencsére) messze van. Így elég esélytelennek tűnik a dolog.
Hogy mi fogott meg benne? A személyisége és talán az, hogy sokszor úgy tűnik, mintha ő is szimpatizálna velem :-)
Volt a közelmúltban. El tudtam volna képzelni simán kapcsolatot, de messze lakott. Hosszabb ideig beszélgettünk chaten, skypeon is hangban, más oldalon is ismerősök lettünk. Amúgy itt ismertem meg. :D Hogy mi fogott meg?
Humora, kíváncsi természete, fejlett intellektusa nagyvonalakban, ezt nem igazán lehet körülírni.
"El tudtam volna képzelni simán kapcsolatot, de messze lakott."
Szerencséjére... :D
Már rájöttem csak netes ismerkedéskor felesleges tovább gondolni a dolgokat. Ahoz személyesen kell találkozni párszor hogy tovább tervezzen az ember.
Annyit lehet tudni netes beszélgetések után hogy akarok e vele találkozni mert az írásai alapján szimpatikus. De minden személyesen dől el. Már beleéltem magam párszor a dologba netes ismerkedés alatt, tanultam belőle, nem szabad!
Van egyébként akivel most beszélünk, szívesen megismerném személyesen is.
Mi fogott meg benne?
Tud helyesen írni, és érthetően, értelmesen, rövidítések nélkül.
Intelligensnek tűnik, jó embernek.
De mint mondtam minden személyesen dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!