Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy ismerkedésnél a lány kezdeményezzen?
Kétféle véleményt olvasok erről:
1. A nő ne kezdeményezzen, mert a férfiakban van "vadászösztön", és így nem tudnak kibontakozni.
2. A nő kezdeményezzen, ha már egyenjogúságot akartak, dolgozzanak meg a kapcsolatért.
Ti hogy látjátok? Melyikkel értetek egyet?
Kezdeményezze az,aki akar is valamit és ne sírjon,hogy ő akarta,de a másik nem tett semmit sem.
Ez nálam mindenkire érvényes.
Amúgy szeretem,ha a nő kezdeményez. Magabiztosságot ad.
Szerintem is mindkét fél kezdeményezhet.
Ha egy lány kezdeményezne nálam akkor annak örülnék, mert komolyak a szándékai(volt erre azért ellen példa), de átvenném az irányítást egy idő után a randik során. :)
Az én személyes véleményem:
Igen, a nőknek van joguk kezdeményezni, de nem kötelességük, meg a pasiknak se. Viszont ha lát az illető valakit aki szimpatikus neki, nemtől függetlenül nem tudom megérteni a hozzáállást, hogy csak várja a sült galambot. Rosszabb esetben még kiakad, hogy nem veszi észre a választott hölgy/úr, és jön pnaszkodni, hogy "nemállnakszóbavelem", vagy hogy összeismerkednek, de nem csinál semmit, és szegényke a barátzónába került.
Mondjuk nálam az ismerkedés tényleg ismerkedés, azt bárki kezdeményezheti, egy kötetlen beszélgetés. (A mostani párommal az első beszélgetésünk arról szólt, hogy mennyire ültük el a seggünket :D ) A "csajozós szövegektől" hányingerem van.
Én konzervatívabb vagyok, én várom hogy első randira a pasi hívjon, és ő csókoljon meg engem először. Viszont az első alkalmak után nem játszom a jégkirálynőt, hanem én is ugyanúgy teszek lépéseket felé, tehát pl felváltva hívjuk meg egymást kajálni, moziba, stb.
Szóval a kettő keveréke. Bár hozzá tartozik, hogy iszonyatosan nehezen beszélek először emberekkel, lányokkal is, így nem tartom valószínűnek, hogy én menjek oda egy vadidegenhez :D De jó fej gesztusnak tartom. Azt már nem, hogy sokszor már a pasik várják el, hogy a nő kezdeményezzen :D Miért kéne elvárni bárkitől?
Én fiú vagyok. Több lány is kezdeményzett nálam, csak hülye **** voltam és "nem szálltam fel a vonatra". Kezdeményezni szinte soha nem kezdeményeztem, pedig később kiderült, hgy még sikerülhetett is volna.
Merj te is kezdeményezni, mert addig gondolkozol, húzod halasztod, hogy késő lesz. Utána nagyon fogod utálni magad. De sose mássz az arcába. Határzottan kultúráltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!