Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van nálatok olyan, hogy valakivel csak laza kapcsolatot tartotok fent, de mással komolyabbat is el tudok képzelni?
Komoly kapcsolatot olyan lánnyal tudnék elképzelni, aki nagyon tetszik külsőre és a személyisége is, valamint intelligens.
Laza kapcsolatot olyan lánnyal, aki nem néz ki ELÉG JÓL ahhoz, hogy járjak vele, de végülis megdugnám úgymond, szóval azért legalább egy kicsit vonzónak találom. Vagy olyannal lazáznék, aki igazán szép, de a személyisége nem annyira szimpatikus vagy nem elég intelligens.
1-es vagyok.
Szóval ha meglátok egy lányt, akkor pillanatok alatt el tudom dönteni, hogy a külseje alapján melyik kategóriába tartozik.
Járnék vele, ha nagyon tetszik és szívesen felvállalnám a családom és a barátaim előtt is, mert tényleg egyértelműen szép lány.
Csak szex, ha nem annyira szép, hogy járjak vele, de legalább egy kicsit vonzónak találom.
Sem csak szex, sem járás, ha egyáltalán nem tartom vonzónak.
Ebben a kommentemben csak a külsejét elemeztem. Ha a belső értékei az igazán szép lánynak nem elég jók, akkor lekerül az "barátnőnek akarom" kategóriából a "csak szexet akarok tőle" kategóriába.
Külsőleg mindenképpen tetszenie kell. Ha külső rendben van, akkor jön a személyiség, ami igazából megtart. Ha jó vele szex, akkor alkalmi partner még lehet akkor is ha személyisége nem vonz, esetleg még unszimpatikus is.
Szóval tartós kapcsolat csak azzal a nővel lesz, akivel jó szex, akivel lehet társaságba menni úgy büszke vagyok rá, akivel lehet értelmesen beszélgetni, aki megbízható és kiszámítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!