Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jó a hozzáállásom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó a hozzáállásom, h addig nem szeretnék komolyabban ismerkedni és végül kapcsolatot, amíg rendbe nem jön az anyagi helyzetem? 26F

Figyelt kérdés

2020. jún. 10. 16:05
A kérdező szavazást indított:
amíg nincs hosszabb távon stabil pénzügyi háttered, addig ne ismerkedj
legyen valamennyid félretéve, amihez hozzá tudsz nyúlni
ha hónapról hónapra élsz, azt már gáznak tartom
22 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Miért, azonnal gyereket akarsz? Szerintem amíg nem a leendő párod pénze a te opciód a túlélésre, addig teljesen mindegy. Nem eltartó akarsz lenni, hanem partner, nem? Ahhoz pedig elég annyi, ha te magad rendben vagy.
2020. jún. 10. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Férfi vagy, tehát ne aggódj,nem is lesz kapcsolatod, míg nincs rendben az anyagi helyzeted, a nők undorodnak a csóró férfiaktól.
2020. jún. 10. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem (ha normális partnert keresel) két dolog fontos ebből a szempontból: hogy ne a másikat akard lehúzni, illetve hogy mik a terveid, merre tartasz. Az csak egy dolog, hogy most hogyan állsz, de ha tanulsz vagy dolgozol és odateszed magad és változtatni akarsz, az az én szememben pl többet számítana, mint hogy éppen szerényebb a helyzeted. Amúgy elég fiatal vagy, szerintem ebben a korban még végképp nem probléma, ha valaki a karrierjének az elején tart, hiába sulykolják sokan, hogy 25-30 éves korodra már mindent el kell érni, különben le vagy maradva meg lúzer vagy.
2020. jún. 10. 17:01
 4/5 anonim válasza:
Jó!
2020. jún. 10. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy pénznél sosincs határ. Ha 200e-et keresel akkor 500e-et akarsz, ha 500e-et keresel, akkor 1 milla kell. Ha 1 milla megvan, akkor 2 kell.

Hol húzod meg azt a határt, hogy van elég pénzem és jöhet a csajozás?

Mennyi idő míg ezt az összeget megszerzed?

2020. jún. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!