Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott a találkozóra, de szakítás után van és nem akar semmi többet?
Ti miként lépnétek ez ügyben, és volt-e már tapasztalatotok a következő sztorit illetőleg?
Megismertem egy lányt, akivel már le is beszéltük a talit péntekre. Eddig nyitott volt, de ahogy közelítünk az időponthoz, tegnap megírta nekem, hogy amúgy most élt át újévkor egy szakítást amit még feldolgoz és nincs benne ismerkedési szándék. Nyitott próbál lenni az emberek felé de nem keres kapcsolatot egy hosszabb ideig, és azért árulja ezt el nekem, mert ha nekem ez nem jó, akkor nem akarja húzni az időmet meg csalódást okozni, meg magát se akarja rossz helyzetbe hozni.
Ilyenkor ti mit lépnétek?
Nekem az a tippem, hogy azt csinálta, amit azért szoktak egy páran szakítás után, hogy felmegy társkeresőre, mert magányos, jól esne valakikkel beszélgetni, megtapasztalni, hogy vannak olyan pasik, akik bejönnek neki, vannak olyanok, akiknek ő is bejön, stb. Egy új kapcsolatra viszont még nem áll készen, ezért ha úgy néz ki, hogy valakivel kialakulhatna több is, visszavonulót fúj.
Tudom, hogy nehéz, de ilyen esetben annyit tudsz tenni, hogy tiszteletben tartod a kérését. Ha ő érzelmileg elérhetetlen, és/vagy nem szeretne együtt lenni veled, akkor csak rosszabb lenne, ha erőltetnéd.
A helyedben én így a pénteki találkozót is lemondanám, a saját érdekemben.
Még ha azt feltételezzük, hogy tényleg a legnagyobb jószándék vezérli, hogy nincs más a képben és valóban nincs még túl a szakításon, akkor is neked ez egyáltalán nem lenne jó, hogy többet akarsz, de biztos, hogy nem lesz több.
Mert abban kár lenne reménykedned, hogy na majd találkoztok, és megismer, és majd kialakul. Nem fog kialakulni. Vagy tetszel valakinek, vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!