Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő mire rájöttök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő mire rájöttök összeilletek-e?

Figyelt kérdés

Kb hány randi, vagy hány nap/hét? Szexuális tapasztalat is kell az adott illetővel vagy anélkül is tudjátok jól\rosszul választottatok-e?

Most az összeillést csak úgy értem, hogy el tudjátok már dönteni akartok-e vele párkapcsolatot vagy se.

Eddig hány komoly kapcsolatotok volt?

2024. márc. 10. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az hogy valaki NEM illik hozzám, pár perc után kiderül. Ügyesen tudom csűrni, csavarni a mondatokat, így egyből kibukik, hogy felejtős valaki, mert mondjuk: fideszes, sokat iszik, még vagy 6 vasat tart a tűzben, két csaját is megcsalta.... Bármelyik is igaz nálam az egyből felejtős, ez olyan 10 de maximum 30 perc beszélgetés után kiderül. Jobb esetben még egy randi előtt. Amennyiben ez randin derül ki, ott hagyom a kávém árát és dobbantok valamilyen indokkal.

Az hogy illünk egymáshoz... Ahhoz sem biztos hogy kell szex. Főleg nem egy. Az első lehet nagyon rossz is... Ha valakit nagyon meg akarsz szerezni, esetleg van benned valami kényszer, feszültség lehet szörnyű az első... Vétek lenne egy menet után dobni bárkit is. Több kell. De az se hátrány ha nem két nap után durrbele hanem esetleg 1-2 hétig húzzátok egymás idegeit.

Valamennyire ez is mérvadó lehet. Hogy hajlandó e a pasi várni akár 2 hetet az első szexre vagy már 2 nap után krvázik / erőlteti...

2024. márc. 10. 19:45
 12/14 A kérdező kommentje:
2 hét nem a világ vége. De ha friss, kérek káposzta helyett csak szottyos valamit kap, akkor nem érte meg
2024. márc. 10. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj drága akinek "szottyos valamije" van az két perc után le fogja venni hogy rád azt a két percet is kár volt pazarolnia. ;) Szóval nem fogsz csalódni.
2024. márc. 10. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha jól tudsz kérdezni és jól tudod irányítani a beszélgetést, akkor választ kapsz max. 2 randi után azokra a fontos kérdésekre, amelyek nálad döntőek egy párkapcsolatban. Ha van kémia és szikra (ami szerintem elengedhetetlen az elején), akkor ezt is már rögtön az elején érzed. Az, hogy milyen a szex... Ezzel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy ha működik a kémia, van szikra, vannak érzelmek és ahogy mélyül a kapcsolat és rájössz, hogy szeretnél egy párkapcsolatba belemenni az illetővel, akkor a szex is működni fog. A szex ösztönös, a szeretkezést tanulni kell. Egyénileg és közösen is. Én nem alapoznék arra egy kapcsolatot, hogy milyen a szex az elején, mert ebben is össze kell csiszolódni, ami munkával jár, ez a folyamat is nagyon sokat ad hozzá a kapcsolathoz. Ahhoz, hogy párként az élet minden területén jól együtt tudjatok haladni, intimitás és mély, őszinte kommunikáció kell, amiben mertek arról beszélni, hogy a szexben ki mire vágyik, mit szeret és mit nem szeret. Ez nem olyan dolog, ami automatikusan 2-3 alkalom után tökéletesen működik. Biztos, hogy van kivétel, de a legtöbb esetben időbe telik egymásra hangolódni. Nekem több párkapcsolatom is volt, a leghosszabb 4 év. A jelenlegivel tudatosan és közös megegyezés alapján a lehető legjobban el szeretnénk nyújtani azt a pontot, amikor lefekszünk egymással. Pont azért is, hogy érzelmileg a lehető legjobban megnyíljunk egymásnak és megalapozzuk a kapcsolatot, amire a szex hab a tortán. Nyilván mindketten türelmetlenül várjuk már, de iszonyú izgalmas ez a folyamat. 3 hónapja randizunk, mindketten 26 évesek vagyunk.
2024. márc. 11. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!