Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vált ki ellenszenvet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált ki ellenszenvet ez?

Figyelt kérdés

Ha egy normális testalkatú nővel beszélgetek, és szót szó követ, elmondom, hogy soha nem jönnék össze túlsúlyos/elhízott nővel.

Ketten beszélgetünk senki más nem hallja. Miért akad ki rajta olyan, aki normális testalkatú, egészséges? Esetleg régen ő is kövér lehetett? Vagy szeret enni, és tudja, hogy meg fog hízni?

Kérdés tehát a kiakadó nőkről szól, nem rólam. Lényegi rész Miért?

A válaszolók légyszi írják már oda a saját BMI-jüket is.

2024. márc. 10. 10:20
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Szóval... Elmentetek egy gyorsétterembe, valaki nekiment az asztalotoknak, te meg elkezdted részletezni, hogy sose dugnál olyan kövér nővel, mint aki az előbb az asztalotoknak ment...? Hát ezen én is kiakadnék, mert undorító jellemre vall így megnyilvánulni. Alapvetően sem értem én sem, hogy kerül szóba randin, hogy milyen az ideálod. Ha már randin vagyok, akkor feltételezem, hogy beletartozom a másik ideáljába (nyilván a catfish, meg hasonló szitukat leszámítva). Szóval... minek kell erről beszélni? Nincs más témád?
2024. márc. 10. 21:07
 52/53 anonim ***** válasza:
Nekem azért nem tetszene mert taplóság ilyesmiről beszélni egy nyomorult randin. Ha ennyire nincs jó téma vagy a pasi ezt komolyan egy jó témának gondolja akkor hagyjuk is egymást. Kit érdekel első randin hogy neked mire áll fel?
2024. márc. 10. 22:22
 53/53 anonim ***** válasza:
Ja, Bmi-met nem tudom, nem vagyok belebuzulva a témába. 167 cm vagyok és 55 kg. Legkövérebb koromban voltam olyan 63 körül.
2024. márc. 10. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!