Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vált ki ellenszenvet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált ki ellenszenvet ez?

Figyelt kérdés

Ha egy normális testalkatú nővel beszélgetek, és szót szó követ, elmondom, hogy soha nem jönnék össze túlsúlyos/elhízott nővel.

Ketten beszélgetünk senki más nem hallja. Miért akad ki rajta olyan, aki normális testalkatú, egészséges? Esetleg régen ő is kövér lehetett? Vagy szeret enni, és tudja, hogy meg fog hízni?

Kérdés tehát a kiakadó nőkről szól, nem rólam. Lényegi rész Miért?

A válaszolók légyszi írják már oda a saját BMI-jüket is.

2024. márc. 10. 10:20
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

8-as, utolsó szeget verted bele a "nő vagyok" koporsóba. Mindenki látja, hogy nem nő ír ilyeneket amiket te.

Nem tudom neked miért fáj, hogy nekem mi tetszik vagy mi nem.

#6, persze hogy releváns környezetben volt a mondat.

2024. márc. 10. 10:56
 12/53 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, egy férfi is problémázna azon, ha kijelenteném, hogy nem jövök össze kisfarkú, csóró, alacsony pasival. Ha nem fogod fel a társas érintkezés íratlan szabályait, akkor autista vagy.
2024. márc. 10. 11:00
 13/53 A kérdező kommentje:
#12 Nem releváns a válaszod. Ha mégis az, akkor nem értelmezhető világosan. Magyarán haszontalan, ezért lepontoztalak
2024. márc. 10. 11:08
 14/53 anonim ***** válasza:
66%
Oké, látjuk, hogy tényleg autista vagy és szövegértelmezési problémákkal küzdesz. Nem nő kell neked, hanem egy felzárkóztató program.
2024. márc. 10. 11:10
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem mindegy mi kapcsán került szóba a téma és pontosan mit is ejtesz ki a szádon. De persze ha semmi olyan csúnya, nem elfogadott nem lett megemlítve akkor kövér volt, vagy attól tart elhagynád ha felhízna.
2024. márc. 10. 11:19
 16/53 anonim ***** válasza:
52%

Nincs azzal semmi probléma, ha neked nem vonzóak a túlsúlyos nők (nekem se azok a túlsúlyos férfiak), de ezt normálisan és bunkó, lenéző stílusban is meg lehet fogalmazni, utóbbi pedig akkor is taszító, ha nem az adott illetőre vonatkozik. Nekem is volt férfi, aki panaszkodott arról, hogy mennyire taszítja egy kolléganője, aki el van hízva, de olyan feleslegesen és undorítóan magyarázott erről, hogy minden érdeklődésem és tiszteletem elszállt, amikor pár órával később randira hívott.

Másrészt teljesen irreleváns, hogy te kikhez nem vonzódsz és miért; minek ezzel fárasztani a randipartneredet, ha nem konkrétan kérdezett rá, mert valamiért érdekli?

23/N (Azt nem tudom, hogy mi a BMI-ém, csak azt, hogy a 178 centimhez vagyok 59 kg.)

2024. márc. 10. 11:22
 17/53 anonim ***** válasza:
55%

Nő vagyok, 49 éves, 169 cm és 52 kiló - legalábbis felnőtt életem nagy részében ennyi voltam. Azonban volt egy időszak, amikor betegség miatt 38 kilóra fogytam, majd egy ezt követő műtétsorozat és hormonkezelés után 90 kilóra híztam. Ugyanaz az ember voltam/vagyok mindhárom súllyal, és legkevésbé sem ez határozott meg soha. A férjem mindvégig mellettem volt, szeretett, támogatott. Attól tartok, hogy aki pusztán - könnyen lehet, hogy átmeneti, vagy betegség/gyógykezelés által indukált - testsúly alapján dönt, attól nem várható el az a lojalitás, ami egy hosszú távon jól működő párkapcsolat alapja.

Elég öreg vagyok, hogy tudjam és megtapasztaljam, hogy semmi sem tart feltétlenül örökké. Olyannal, aki ilyenhez köti egy kapcsolat megkezdését, nem érezném, hogy hosszú távra tervezhetek, mert tartanék attól, hogy az ennyire elszánt kategorikus gondolkodása ("soha nem jönnék össze" vs. "úgy gondolom, hogy nem fogok soha találkozni olyan túlsúlyos/elhízott nővel, akivel összejönnék") hatására akár a legnagyobb bajban hagy el, ha esztétikailag nem hozom az elvárt szintet.

2024. márc. 10. 13:07
 18/53 A kérdező kommentje:
#17 szóval te elvárod, hogy a férfi embernek legyen erekciója igénybejelemtés alapján, tekintet nélkül a szexuális ízlésére?
2024. márc. 10. 13:10
 19/53 anonim ***** válasza:
47%

Én nem találok semmi rosszat abban hogy neked a túlsúlyos nők nem jönnek be. Szerintem csakis az veszi magára, aki önmaga molett, vagy elhízott. Esetleg olyan szinten nőpárti ami nem éppen egészséges.

Én nekem se tetszenek a kövér férfiak és ha arról beszélgetek a randipartneremmel, vagy akár online, hogy milyen kinézetű férfiak nem tetszenek akkor elmondom őszintén. Ebben az égvilágon nincs semmi.

Nem lehet kapcsolatban lenni hosszú távon olyan emberrel, aki nem vonz! Eléggé butaság lenne.

2024. márc. 10. 13:18
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Jah 155/45 vagyok. Kis törpe és elfogadom ha valakinek nem tetszem pontosan amiatt. Nem tetszhettek mindenkinek és nem is szeretnék.
2024. márc. 10. 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!