Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált ki ellenszenvet ez?
Ha egy normális testalkatú nővel beszélgetek, és szót szó követ, elmondom, hogy soha nem jönnék össze túlsúlyos/elhízott nővel.
Ketten beszélgetünk senki más nem hallja. Miért akad ki rajta olyan, aki normális testalkatú, egészséges? Esetleg régen ő is kövér lehetett? Vagy szeret enni, és tudja, hogy meg fog hízni?
Kérdés tehát a kiakadó nőkről szól, nem rólam. Lényegi rész Miért?
A válaszolók légyszi írják már oda a saját BMI-jüket is.
Nem tudom a BMI.met. 70 kg vagyok, 165 cm.hez. (hasam nincs, "segges-melles" fajta)
Én sem jönnék össze kisfarku pasival, ezen persze kb az összes pasi kiakad! A kerdes nem a tulsulyos nokrol, szol, hanem a kiakado ferfiakarol! Miért?
aki ír privit, irja oda a centit is!
2
Dehogynem! Sőt, mi több, gyárilag vagyok az.. - mai vilagban.....ugye! - Ugyanannyira undorito a megnyilvanulasod, mint az enyem...azert akadnak ki rajta a nők
Páran úgy gondolják, hogy a túlsúly nem befolyásolja hogyan néz ki és csúnyán vélekedik azokról a férfiakról, akik részben ez alapján választanak párt.
(Lásd: ha meghízom avagy terhes leszek, már nem fogsz szeretni?)
Szerintem nem érdemes foglalkozni vele, nem reálisan látja a világot.
1. Semmi baj nincs azzal, ha nem tetszenek a túlsúlyos emberek.
2. Ne emlegesd ezt egy randin.
Én sem közlöm a randipartneremmel, hogy nem kellenek az alacsony férfiak. Minek?
1, képet nem is kérsz? 😶🥱
Noskérlek, Kérdező, az ilyen nő önérzetes/butàcska.
5
Persze, hogy nincs! Nekem sem tetszenek a csóró, kisfarku férfiak!
De eszembe nem jutna ezt első randin ecsetelni.
Egyébkent kerdezo, ez azt sugalja, hogy barmi problema van, betegseg miatti hizas/terhesseg stb. azonnal kuka a csaj. Kinek kell ilyen ferfi?
Nekem jelenleg van egy kis túlsúlyom, fogalmam sincs milyen a BMI-m. Nem zavar, ha valakinek ezért nem kellek. De, a stílus és a szövegkörnyezet nagyon nem mindegy, ahogy valaki a kövér, rövidhajú, akármilyen másik embert méltatja.
Mikor vékony voltam is hagytam ott pasit azért, ahogy másokról nyilatkozott.
8
Lol, bocsi, nem az első kommentre akartam válaszolni, csak a felsorolás kedvéért számoztam meg a mondataimat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!