Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vált ki ellenszenvet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált ki ellenszenvet ez?

Figyelt kérdés

Ha egy normális testalkatú nővel beszélgetek, és szót szó követ, elmondom, hogy soha nem jönnék össze túlsúlyos/elhízott nővel.

Ketten beszélgetünk senki más nem hallja. Miért akad ki rajta olyan, aki normális testalkatú, egészséges? Esetleg régen ő is kövér lehetett? Vagy szeret enni, és tudja, hogy meg fog hízni?

Kérdés tehát a kiakadó nőkről szól, nem rólam. Lényegi rész Miért?

A válaszolók légyszi írják már oda a saját BMI-jüket is.

2024. márc. 10. 10:20
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
59%
Nekem ez kicsit életszerűtlen. Komolyan az volt a téma a randin, hogy "és te kiket NEM találsz vonzónak?".
2024. márc. 10. 16:26
 32/53 A kérdező kommentje:
#31 lehetne egy kicsivel több fantáziád. Példaul ha bemegy az ember egy gyorsétterembe...
2024. márc. 10. 16:47
 33/53 anonim ***** válasza:
72%

El nem tudom képzelni ezt a szitut hogy valaki ilyen oda nem illő dolgot felhoz. Én nő vagyok, szóval ülök a pasival aki tetszik és azt mondom neki hogy de jó hogy nem vagy alacsony és kövér (vagy öreg vagy akármi) mert ilyennel nem tudnék összejönni? Bameg, ültem csillogó szemekkel a leendő férjemmel és vele voltam elfoglalva, nem azzal hogy milyenekkel nem akarnék összejönni.

Komolyan nem értem a kérdést.

2024. márc. 10. 16:53
 34/53 A kérdező kommentje:

Akkor nem mentek még neki az asztalotoknak, ami full kizökkentett ebből az idillből . Nem kezdtek szikrát hányni miatta a csillogó szemeid.

Na és gyerek is van már, kedves 33?

2024. márc. 10. 17:18
 35/53 anonim ***** válasza:
74%
Ezt az asztalunknak nekimenős hülyeséget nem tudom hova tenni 🤡 Na de mindegy. Igen, van gyerek is, kedves 34 kérdező ☺️
2024. márc. 10. 17:21
 36/53 A kérdező kommentje:
Aztán jó csaje vagy?
2024. márc. 10. 17:23
 37/53 anonim ***** válasza:

35

Úgy érti, hogy egy kövér nő/férfi neki megy az asztaljuknak.

2024. márc. 10. 17:24
 38/53 anonim ***** válasza:

"lehetne egy kicsivel több fantáziád. Példaul ha bemegy az ember egy gyorsétterembe..."

... akkor mi van?

2024. márc. 10. 17:24
 39/53 A kérdező kommentje:
Menj be, és megtudod.
2024. márc. 10. 17:26
 40/53 anonim ***** válasza:
Úristen, és? Mindenféle ember nekimegy mindennek.
2024. márc. 10. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!