Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire “okés” megkérdezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire “okés” megkérdezni a fiútól, hogy hányadán állunk?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk eléggé ingázó, pedig még csak az elején vagyunk. Egyszer voltunk randizni, viszont azóta is láttuk egymást, mert közös az ismeretségi körünk. Élőben eléggé érdeklődő volt, viszont az üzenetemet a randiról ignorálta; utána viszont személyesen szokásosan viselkedett.

A női agyammal felállítottam egy-két teóriát és eléggé red flag, hogy nem válaszol, és akár barátnő is lehet a dologban. A megcsalást pedig szeretném elkerülni.

Sajnos a barátokat nem tudom megkérdezni, mert ki szeretném hagyni őket a dologból - ami azt illeti túlságosan is értékelem a privátszférát.

Na mármost, nem azt szeretném belőle kihúzni, hogy vajon “mik vagyunk most”, hanem hogy nyitott-e egyáltalán további randikra, akár lazább vagy komolyabb kapcsolatról is legyen szó. Még a hülyéskedésre is nyitott vagyok, viszont szeretném tudni, hogy mire számíthatok.

Férfiak, mit gondoltok, mennyire erőltetett megkérdezni, hogy most hányadán állunk? Sarokba szorítva éreznétek magatokat? Megmondanátok az igazat? Bevallanátok, hogy van otthon valakitek?

Előre is köszi a választ!

L/18 F/24

2024. márc. 3. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Néhány ember ezen az oldalon mindig meg tud lepni a stílusával 😂Komolyan mondom itt már ha valaki feltesz egy kérdést azonnal el van hordva mindennek. Azért néhány ember, mint például itt az előttem szóló is..hát magába nézhetne, ha annyira felnőttnek tartja magát… szerintem értelmes felnőtt ember nem így válaszol egy hozzá képest kislány kérdésére.

A kérdésre is válaszolva, én azért kérdezném meg róla, mert benned megfogalmazódtak kérdések és ameddig nem beszélsz vele csak ezen fogsz rágódni. Legjobb ha nyíltan beszélsz vele nem pedig teóriákat gyártasz. Ha nem olyan választ ad mint amit szerettél volna hallani akkor is legalább tudod.

2024. márc. 4. 09:37
 12/18 anonim válasza:
70%
Egyet értek a #11-es el, én speciel díjazom, ha egy lány őszinte és kertelés nélkül megkérdezi azt, amit szeretne. Neked is egyszerűbb gyorsan túlesni a kérdésen és a választ megkapni személyesen, mint ezen rágódni jó igeig. Abból, hogy reagál a kérdésedre, még ha semmilyen választ is ad, a test beszéde, nonverbális jelei el fogják árulni mit gondol.
2024. márc. 4. 10:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Ő “ajánlotta” fel a második randit, azóta viszont nem találkoztunk; csak röviden írtunk.
2024. márc. 4. 16:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Élőben eléggé érdeklődő volt, viszont az üzenetemet a randiról ignorálta..."

Én szerintem egyértelműen nem akar veled randizni mégegyszer.

2024. márc. 6. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ilyet kérdezni. Nem is csak egyszer, hanem rendszeresen.
2024. márc. 7. 14:04
 16/18 anonim ***** válasza:
"Kösz, hogy aggódtál értem, és már meggyógyultam. Remélem, te is jól vagy. Szívesen találkoznék veled xx-kor, ha neked is megfelel."
2024. márc. 7. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:

’A kapcsolatunk eléggé ingázó, pedig még csak az elején vagyunk.'

Erre nem alapoznék semmit, de rá lehet kérdezni nyugodtan, hogy akar-e egyáltalán bármit is tőled. Ha hebbeg-habbog akkor megvan a válaszod.

2024. márc. 8. 08:20
 18/18 A kérdező kommentje:

Igaz az első randi után nem írt rám, viszont mikor megint találkoztunk, flörtölt velem.

Lehet, hogy csak ha ott vagyok, akkor jó vagyok szórakozásnak, de amúgy nem igazán mozgatom meg a srácot…

2024. márc. 8. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!