Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehangoló lenne megkérdezni, hogy megcsókolhatom-e?
Figyelt kérdés
Kicsit több, mint 1 éve ismerjük egymást, abszolút barátság volt eddig. Az utóbbi 1-2 hónapban találkoztunk többször is, kettesben is, én most jutottam el oda, hogy lehet, hogy többet érzek iránta, mint barátság.
Csak hogy eddig nem éreztem úgy, hogy többet érezne irántam, nem voltak jelei, és amikor csak két fős programra mentünk, ott sem éreztem azt, hogy randinak fogná fel vagy szeretné, ha kezdeményeznék.
Lehangoló vagy barátságromboló lenne megkérdezni?
2023. júl. 8. 13:52
1/10 anonim válasza:
Amíg nem vagy biztos benne,hogy tetszel neki szerintem ne kerdezd meg!
2023. júl. 8. 13:55
2/10 anonim válasza:
A nő vagy vagy a férfi?
2023. júl. 8. 13:57
3/10 anonim válasza:
Szerintem ne kérdezd meg, elég lehangoló. Inkább legyél őszinte és azt mondd el, amit érzel, és hogy szerinte lehet-e köztetek barátságnál több?
2023. júl. 8. 13:59
4/10 anonim válasza:
Nekem nem kéne pipogya eq nulla de sokaknak bejön.
2023. júl. 8. 13:59
5/10 anonim válasza:
Életem legszenvedélyesebb csókjai úgy kezdődtek, hogy a férfi magához rántott és megcsókolt.
Volt olyan is, aki engedélyt kért vagy úgy kezdte, hogy gyere csókolj meg. Nem, mi nők nem szeretjük ezt a lagymatag stílust. Lehet, hogy van akit pofán vágnék, ha minden előzmény nélkül így letámadna, de van amikor azért csak van egy alapvető igény a másik közelségére. Simán tudnék szerelmes lenni, ha végre találkoznék olyan pasival, aki nem fél egy pofontól.
2023. júl. 8. 14:08
6/10 anonim válasza:
"Nem, mi nők nem szeretjük ezt a lagymatag stílust."
Én szeretem, nekem nem lagymatag, légyszi ne "mi nőközzünk". 🙏🏻
2023. júl. 8. 14:12
7/10 anonim válasza:
Ne kérdezd meg. Ha úgy érzed, hogy ő valószínűleg nem érez többet és számára ezek csak baráti találkozók voltak, akkor nagyon fura lenne (számára) a semmiből felhozni. Inkább mondd el neki, hogy te kezdesz többet érezni vagy csak figyeld a jeleket, esetleg próbálj meg flörtölni vele és meglátod, hogy mit reagál.
2023. júl. 8. 14:24
8/10 anonim válasza:
Ha ennyire nem tiszta a helyzet, akkor ne azt kérdezd meg, hogy megcsókolhatod-e (ezt leginkább soha semmikor ne kérdezd meg), hanem azt, hogy lenne-e kedve elmenni veled egy randira. Akkor le is tisztáztad, hogy te miben gondolkodsz, a lány válasza meg megválaszolja a fel nem tett kérdéseidet is.
2023. júl. 8. 15:35
9/10 anonim válasza:
Engem lehangol. Akkor inkább ne is próbálkozzon.
2023. júl. 8. 16:04
10/10 anonim válasza:
Én soha senkitől nem kérdeztem meg. Mindig tudtam a reakciókból hogy lehet e... Soha nem kaptam pofont:) tudja az ember hogy a másik szeretné e hogy megcsókolja. Persze soha nem előzmény nélkül csókoltam meg egy idegent. Ismerkedés során érezni kell mikor jön el a megfelelő pillanat. Ennyi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!