Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vagytok ilyenek?
Csak a kigyúrt faszikra buktok, az átlagos csendes srácok semmibe vannak nézve, és "nyikkhaj nyomigyereknek" vannak titulálva.
Meg még a semmi extra nőknek is az égben van az elvárása, de ha egy ugyanilyen fasziról lenne szó, akkor le lenne hurrogva hogy a saját ligájában játsszon....
#20as valószínűleg olvastad, csak nem sikerült megértened. Akkor elmondom x-edjére is. Nem magamról szól a kérdés. Aztán most vagy elhiszed vagy nem, igazából nem érdekel. Ha ezzel akarod magad nyugtatni, hogy jajj ez a kérdés csak amiatt lett kiírva mert besértődtem valami csajta, ám legyen.
De ez amiről beszélek ugyanúgy egy jelenség, mint amit az egyik kommentelő írt, hogy ha a nőnek van sok partnere az gáz, ha férfinak az menő.
22, értettem, és mosolyogtam is, hogy kis kamus vagy.
Érdekes, hogy soha nem látni, hallani, hogy te vagy bárki a nőkkel szembeni igazságtalan dolgokon kiakad. Az, hogy itt halkan a közönség kedvéért rábólintasz, nem jelent semmit. Bármibe lefogadom, hogy nem is tudnál (ha mernél) érvelni más férfiaknak amiatt, ez miért nem fair.
Legalább annyi lenne benned, hogy felvállalod, igen, az a bajod, hogy nincs punci. De ennyi sincs benned. Ezért vagy nyomi.
Istenem jó buta vagy. De tényleg ha neked ettől jobb akkor gondold így, feladom.
Az meg, hogy szerinted egy anonim oldalon csupán a közönség miatt értek valakivel egyet, megint nagy butaság a részedről.
Azt feltételezel amit akarsz, de nem, nem az a bajom. A bajomat leírtam. Inkább az említett kettős mércére reagálj hogy szerinted miért nem oké. Ja, hogy arra nem tudsz.
A 21-es válaszoló vagyok és reagálnék a problémafelvetésedre!
Véleményem szerint ez a kettős mérce probléma a te fejedben létezik, csak mert hallottál néhány felszínes plázapi..át lekezelően nyilatkozni rólatok.
Ez nem a nők, ez pár darab rihe a millióból,akik pont úgy általánosítottak, ahogyan a hasonló kérdések.
Engem sem érdekel, hogy a nagygyomrú Józsika mit gondol rólam, csak mert nem a gyermekkori szerelmem mellett öregedtem meg. Pont lesz..rom vastagon.
Ennyi a meglátásom a fenti, újonnan kreált baromsággal kapcsolatban.
Nos…én ezt a jelenséget pont, hogy férfiaknál láttam inkább…..nem tagadom…vannak lányok akik tényleg elhiszik magukról, hogy ők a nagy valakik. Viszont már már egy 10/2-es fiúcska is azt gondolja, hogy neki jár a nő….a JÓ NŐ.
És ilyenből azért jóval több van férfiból mint nőből.
Nézz már körül az utcákon…..a férfiak kis százaléka kigyúrt….és érdekes módon elég sok párt látni. Többségében a a csaj szebb a faszinál. Sőt sokszor jóval szebb. Ha ismerkedésről is van szó a férfiak nem az átlagos csajszikra mennek vagy a velük egy szintben levőkre hanem szebb lányokra. Szóval így szerintem nem csak a lányokkal van a gond…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!