Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akit fűztem lemondta a programot, ti nem vágytok ilyesmire?
Figyelt kérdés
Visegrádi túra lett volna, minden extrával.
Egyúttal mi volt êletetek legjobb randiprogramja, és miért?
2016. jan. 9. 21:55
2/6 anonim válasza:
Én vágynék ilyesmire. Lehet nem a programmal volt baja, hanem veled...?!
3/6 anonim válasza:
Én imádok túrázni, de mondjuk én olyan helyen nőttem fel, ahol 3 hegy vette körbe a várost, nálunk gyakorlatilag mindenki túrázni járt. Sokan viszont szivükből gyűlölik, nyűgnek tekintik és nem kikapcsolódásnak. Én is tudni szeretném, m az az extra? Lehet az riasztotta el.
4/6 A kérdező kommentje:
Amit a szituációból ki lehet hozni
2016. jan. 9. 22:23
5/6 anonim válasza:
Turazni ilyen fajin idoben? En is lemondtam volna.
6/6 Hanyag Elegancia válasza:
De, én vágyok ilyesmire. Milyen jó kis program, tetszik!
Viszont ez nem jelent semmit, mert ezek szerint neki nem tetszett, amit kitaláltál. Bár az én szemszögemből nézve nem tűnik jó magyarázatnak, mert ha magával csak a programmal lenne bajom, akkor őszintén elmondanám neki, hogy nem áll annyira közel hozzám az ötlete, keressünk mást, olyat, ami mindkettőnknek elfogadható...
Randiprogram? Nehéz kiemelni egyet, mert szerintem a 15. találkozás is lehet randi. Így mindig izgalmasak maradnak az együtt töltött pillanatok.
A "sok" randi közül egy: valami magaslat, pad, 2 ellenkező nemű szerelemre vágyó ember, szép táj, beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!