Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vagytok ilyenek?
Csak a kigyúrt faszikra buktok, az átlagos csendes srácok semmibe vannak nézve, és "nyikkhaj nyomigyereknek" vannak titulálva.
Meg még a semmi extra nőknek is az égben van az elvárása, de ha egy ugyanilyen fasziról lenne szó, akkor le lenne hurrogva hogy a saját ligájában játsszon....
A kettős mérce nem fer, de nagyon sok más dologban is jelen van.
Pl ha egy férfi sok nőt hódított meg, akkor mekkora fsza gyerek, de ha a nő mer szexelni kapcsolaton kívül akkor kva. És stb…
Ebben igazad van.
És ha ezzel kapcsolatban kitettem volna egy kérdést, az sem azt jelenti hogy nekem biztos nem volt nőm, hanem hogy nem szimpatikus ez a jelenség. Ennyi.
És mi a bajod a csendes emberekkel? A csendes nem egyenlő a nyomival szerintem, bár ahogy látom szerinted igen, ami sokat elárul rólad.
"És mi a bajod a csendes emberekkel?"
Veled a legnagyobb baj, hogy besértődsz, ha valakinek nem vagy az esete. Te is biztos tudod, hogy milyen nő illene hozzád, és milyen nem, és nem kérnék számon rajtad, hogy mI bAjOd Az IlYeN eMbErEkKeL??!??
Plusz a semmiből bálnázol meg röfizel, hát gyönyörűen bemutatkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!