Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl netről többen csak alkalmit akarnak, hogyan csináljam hogy nekem megérje?
Figyelt kérdés
Mivel úgysincs barátom, gondoltam tartok addig ilyen alkalmi kapcsolatokat.
Csak én nem vagyok szexfüggő, hogy a szexért menjek ilyenekbe bele.
Hogyan varázsoljak ezekbe a kapcsikba számomra értelmet? Hogy nekem is legyen értelme?
Mit tudnék belőle kivenni? És hogyan?
#női oldal #laza kapcsolatok értelme
márc. 2. 06:58
51/58 anonim válasza:
49/50 Az a baj hogy nem csak olvasod . . . Hány profilod van am. ? 2-3 ?
Állítólag egy állapotos boldog nő vagy, akinek nincs semmilyen közösségi oldala, viszont itt 0/24-ben fent vagy . . . Ahha, mesélj még!
52/58 anonim válasza:
#51!Nekem van több?Mondod ezt te, akinek van egy új és a régi 30százalékosaról pontozgat le🤣Na, menj aludni, engem ez a gyik annyira nem izgat fel, hogy emiatt több profilt használjak. Amúgy tényleg, melyik a másik szerinted?
53/58 anonim válasza:
#50! Ez a kiscsaj a kedvencem.😁Élőben ekkora idiótát keresve se találnék, pedig látok elég bolondot.
54/58 anonim válasza:
52/53 Téged tényleg nem izgat, csak irkálsz mindenhova, mintha fizetnének érte. Több profilod van, írta más is üzibe, egy troll vagy!
55/58 anonim válasza:
#54! Ja, ha más is írta, az egészen más. Akkor tuti úgy van😁 Muti, hova írtam még. Hagy tudjam már, nehogy szégyenben maradjak, hogy azt se tudom, hova írok 🤣
56/58 anonim válasza:
55. Így is szégyenben maradtál már te szerencsétlen. Boldog állapotos "nőként" a randizás topikba írogatsz, de állítólag te csak ezt olvasod és nincs semmi másod . . . iszonyúan szánalmas vagy. Van még lejjebb ?
57/58 anonim válasza:
#56! Mi van, neked se megy a válasz, bébi? Mondtam én, hogy összeilletek a kérdezővel 😉
58/58 anonim válasza:
#56! Segíts már, te úgyis mindent tudsz! Boldog kismamaként ezek szerint nem jöhetek gyikre röhögni az ilyen kérdezőféle libákon. Ez eddig tiszta. De akkor mit kell tennem? Egész nap párás tekintettel nézegessem a hasamat? Úgy jó lesz?😂 Vagy a te kis agyadban mit csinál egy boldog kismama?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!