Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha pl netről többen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pl netről többen csak alkalmit akarnak, hogyan csináljam hogy nekem megérje?

Figyelt kérdés

Mivel úgysincs barátom, gondoltam tartok addig ilyen alkalmi kapcsolatokat.

Csak én nem vagyok szexfüggő, hogy a szexért menjek ilyenekbe bele.

Hogyan varázsoljak ezekbe a kapcsikba számomra értelmet? Hogy nekem is legyen értelme?

Mit tudnék belőle kivenni? És hogyan?

#női oldal #laza kapcsolatok értelme
márc. 2. 06:58
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Az orrod elott fogunk szexelni hogy szétidegeld magad :D
márc. 2. 12:32
 42/58 anonim ***** válasza:
0%
40 És nem tudsz ez miatt aludni, kitalálom. Köszönjük a boldogságot, sztem már rád is rád férne.
márc. 2. 12:32
 43/58 anonim ***** válasza:
64%

#42! Köszönöm, megvan😁 Épp a babám várom és nem azon kell gondolkodnom, kinek lehetnék újra a lábtörlője, mint a Kérdező. Valóban nem jár hozzánk naponta a rendőrség, mint a kérdezőhöz szokott, amikor "boldog" párkapcsolatban él. Nálunk ilyen izgalmak tényleg nincsenek.

De örülök, hogy személyedben végre megtalálta ő is a párját. Csak ne felejts el néha hajánal fogva végighúzni a földön, meg kib.szni a pusztán a kocsiból. Ezeket szereti😁

márc. 2. 13:06
 44/58 anonim ***** válasza:
63%
43. Ilyen helyen nem tanácsos kiírni hogy terhes vagy a gyerekedre nézve.
márc. 2. 13:09
 45/58 anonim ***** válasza:
64%
#44! Köszi, de a gyerekem boldogsága szerencsére nem az ilyen nyomorultakon múlik.
márc. 2. 13:15
 46/58 anonim ***** válasza:
0%

44. ő nem is terhes,max gondterhes. Az irkálásai alapján expasinak tűnik, nem terhes nőnek. Ha férfi, ha nő, de rohadt rosszindulatú.

43." Épp a babám várom"

Rendeltél Barbie babát a netről ? mikor hozzák ? Gls szállítja ? Az írásaid alapján nálad sokkal nagyobb gond van mit a kérdezőnél. Nem lepődnék meg, ha egy megkeseredett expasi lennél.

márc. 2. 13:20
 47/58 anonim ***** válasza:
64%

#46! Így van. Egy szűz expasi vagyok és Barbiet rendeltem a netről 😁

De miért zavar ez téged? Inkább foglalkozz az újdonsült szerelmeddel, mert, ha unatkozik, megy tovább keresni társkeresőn, csak szólok😘

márc. 2. 13:26
 48/58 anonim ***** válasza:
45. Ebbe ne egyél olyan biztos, vigyázz a fotókkal is. 2001-óta kezdtem el figyelni bizonyos összefüggéseket, mára pontosan látni a kapcsolatot. Szerencsére kétirányú, de mint mondtam ne teregesd ki magad túlságosan, főleg ne idegeneknek. Itt nem szeretnék bővebben beszélni a témáról.
márc. 2. 13:38
 49/58 anonim ***** válasza:
64%
#48! Fotót biztos nem rakok ki soha. Még Facebook-om sincs. Egyáltalán nem veszek részt közösségi médiában. Csak ezt a kuka oldalt olvasom😂
márc. 2. 14:39
 50/58 anonim ***** válasza:
78%
49. Helyes! Én is csak itt létezem néha-néha. Szerintem valami mentális drogként hat ez a trash oldal, borzalmas ami itt megy. Szerintem ez valami aréna, 10 perc aztán mindenki kitombolja magát, mehet a dolgára. :)
márc. 2. 15:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!