Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha pl netről többen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pl netről többen csak alkalmit akarnak, hogyan csináljam hogy nekem megérje?

Figyelt kérdés

Mivel úgysincs barátom, gondoltam tartok addig ilyen alkalmi kapcsolatokat.

Csak én nem vagyok szexfüggő, hogy a szexért menjek ilyenekbe bele.

Hogyan varázsoljak ezekbe a kapcsikba számomra értelmet? Hogy nekem is legyen értelme?

Mit tudnék belőle kivenni? És hogyan?

#női oldal #laza kapcsolatok értelme
márc. 2. 06:58
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy te keresel meg mellettük is keresnél az hogy jön ide.

Nem azért hív meg egy férfi mert neked nincs rá pénzed hanem azért mert a nőt látja benned, udvarol.

Ellenkező esetben nem fogja magát megerőltetni , mert úgysincs elvárásod, majd szépen semmibe néznek, kihasználnak.

Élvezd azt hogy nő vagy és egy férfi udvarol….

márc. 2. 08:37
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el kérdező, vannak még férfiak akik normális párkapcsolatot szeretnének.

Nem kell értelmet varázsolnod bele. Te ilyen típus vagy, hogy olyasmit keresel ebben a megromlott mai világban ami már kezd kiveszni az emberekből.

Férfi vagyok, de nem tudnék érzelemmentesen lefeküdni senkivel. Valahogy az egyéjszakás kalandok és a szexkapcsolatok mindig is értelmezhetetlenek voltak számomra, mindig is olyat kerestem amiben szeretetben és hűségesen toljuk együtt a biciklit :)

Ne add alább, olyan kapcsolatot keress, ami nem csak testileg hanem lelkileg is kielégít!

márc. 2. 08:38
 13/58 anonim ***** válasza:
74%

Elmennek a rosszlányokhoz kicsengetnek 25 öt szó nélkül .

Te meg nem engeded hogy kifizessen egy vacsorát mert te keresel?

Abszurd….

márc. 2. 08:39
 14/58 A kérdező kommentje:

Azt az elsőnek írtam. Hogy amugy keresek komolyat, a szerelem pl az nekem tetszik is, csak nem fontos amugy az sem, tekintve hogy utólag visszagondolva azoknak se volt sok értelme.

Es megmerném kockáztatni hogy lehet alkalmi kapcsiknak több értelme van, mint a kúttalan szerelmi kapcsolatoknak. Nem tudhatom ezt sem.

Most vay egy pasival megy egy 3 évem komolyban, vagy 3 pasival megy egy 3 évem lazakapcsikban, az igy kialakult 2 db 3 évet ha megnézném melyik volt minőségibb, nem biztos hogy a szerelmi jönne ki győztesen. Olyan sok tapaszralatom amugy sincs, vagy eszem se lehet sok. (Habár ilyeneket azért szóban nem mondok magamról ez csak ilyen itt le merem írni tipusú önkritika:D)

Engem nem zavar ha kihasználnak esetleg, az amugy tetszik is ha egy pasi rám van állva, ha van miértje számomra is. Ezeket a miéteket keresem.

A függő emberem nagyon jól kihasználhatók.

márc. 2. 08:43
 15/58 A kérdező kommentje:
*függő emberek
márc. 2. 08:43
 16/58 A kérdező kommentje:

12 de én arra is nyitott vagyok meg voltam is mindig. Jöhet minden.

Csak visszanézve szeretném elmondani azt, hogy na ezért megérte:)

márc. 2. 08:44
 17/58 A kérdező kommentje:
(*vagy egy pasival meg EL 3 évem)
márc. 2. 08:45
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
Magasröptű kérdés egy magasröptű elmétől. Az egész életed nulla, sehova nem tart. Hidd el, ha a véleményemet komolyan veszed, sokat segítettem vele.
márc. 2. 09:26
 19/58 A kérdező kommentje:

Az életemről szó se volt:D

Meg minek vennék komolyan önbecsúlésrombolást célzó véleményeket?

Annyi már nekem tiszta hogy se kapcsfüggő se szerelemfüggő se szexfüggő se pénzfüggő nem vagyok. így nehéz nekem azt megtalálni, hogy egy másik ember mit adhatna az életemhez?

Akivel randim lesz, ő függő. A függése által pedig a "kezemben" van. Rendelkezhetek vele. Tálcán kínálja magát. És sok is az ilyen.

És először tudnom kéne mit lehetne belőlük kinyerni, amivel én több leszek.

márc. 2. 09:32
 20/58 A kérdező kommentje:

A teljességem és nagyságom olyan hatalmas hogy ahhoz már alig lehet hozzátenni.

(Csak nem bírtam kihagyni hogy barosmságokat ne írjak🤣)

De szóval a randira nem mehetek el mint egy tökfej hogy nem tudom mit miért akarok és majd a pasira bízom inkább magam, hogy na majd ő megmutatja nekem mit akarjak, mert azt meg tudjuk hova vezet. A maguk malmára csak.

márc. 2. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!