Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha pl netről többen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pl netről többen csak alkalmit akarnak, hogyan csináljam hogy nekem megérje?

Figyelt kérdés

Mivel úgysincs barátom, gondoltam tartok addig ilyen alkalmi kapcsolatokat.

Csak én nem vagyok szexfüggő, hogy a szexért menjek ilyenekbe bele.

Hogyan varázsoljak ezekbe a kapcsikba számomra értelmet? Hogy nekem is legyen értelme?

Mit tudnék belőle kivenni? És hogyan?

#női oldal #laza kapcsolatok értelme
márc. 2. 06:58
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Milyen ujra meg ujra? Most megyek bele alkalmikba, eddig barátom volt. Szeretném élni a pasikat.
márc. 2. 11:50
 32/58 A kérdező kommentje:

Első randim lesz egy ilyennel. Szerintem laza kapcsis a pasi mert többet nem nézek ki belőle. De legalább ért a nyelvemen még mindig nem tiltatta le magát:)

Inkább azt érte el eddig hogy vonz. Egyre jobban dominál. Nem hagy "elveszni". Kezdek rákattanni.

márc. 2. 11:52
 33/58 A kérdező kommentje:

Nekem nincs szánalmas életem. Es nem is az életem a téma.

41 nem tudom mi lesz, meg az annyira nem is számít. Illetve nekem nem hiányzik szerelem. Nekem tetszik ez most, hogy nem egy van. És alkalmikban nem is szerencsés egyre "rámenni" csak.

Csak tényleg nem tudok gondolkodi sem. Hogy én hogy fogok kijönni az egészből. Úgy szeretnék hogy "ezért megérte".

De mivel itt is mindenki azon van hogy IQ kanyarban sincs, ez miatt ezt már kezdem elengedni. Ha nem kapok semmit, akkor nem kaptam semmit. Akkor is megy tovább az élet.

márc. 2. 12:08
 34/58 anonim ***** válasza:
64%

Még mindig az a kérdés, ha tudod, hogy nem kapsz választ, miért kérdezel újra? Nem megy az értelmezés, mi?🤣

Tudom, most én is azt csinálom, tőled tanultam 😝 De én ugyanazt kérdezem többedszerre, hátha egyszer sikerül felfognod.

márc. 2. 12:11
 35/58 A kérdező kommentje:

Hol kérdeztem újra? Mióta kiírtam én csak a válaszokra válaszolok. Nem kérdeztem újra semmit.

Már kijelentettem azt is, ha nem kapok semmit, akkor ez van. Akkor is kellenek nekem. Akkor hagy szóljon ész nélkül. Eddig se volt értelme a többinek sem. Akkor ennek minek keressek benne értelmet. Tényleg. Fény gyúlt:D

márc. 2. 12:16
 36/58 A kérdező kommentje:
Pacsi 44;)
márc. 2. 12:16
 37/58 anonim ***** válasza:
#48! Ez hetero nőként elég valószínű 🤣
márc. 2. 12:21
 38/58 A kérdező kommentje:
Lehet vmi kivénhedt öreglány. Azoknak is kéne vmi külön rovat inkább nem a szex es randizás. Ahhoz már nincs közük.
márc. 2. 12:24
 39/58 anonim ***** válasza:
0%
50 ha te tényleg nő vagy, akkor ronda lehetsz, mint a bűnt, és olyan lehet a segged mint Winnetou lovának . . . Ebből fakad a demagóg cinikus tróger stílusod itt gyk-n, más logikát nem látok, miért kell egy kérdezőt szét flammelni.
márc. 2. 12:25
 40/58 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező! Úgy örülök, hogy így összemelegedtetek az #52 válaszolóval!Ez olyan romcsi!🥰 Látod, megérte az a sok kérdés!

#52! A kérdező évek óta írja ki az ostobábbnál ostobább kérdéseit. Mindenki felismeri. Te új vagy. De végre itt vagy és megszabadítod tőle a gyiket. Köszönjük. Sok boldogságot!

márc. 2. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!