Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam randira vagy hagyjam a srácot?
Egyetemen megismertem egy srácot. Nagyon tetszik, de eléggé furcsa személyiség. Közvetlen, oda is jön hozzám, beszélgetni elég sokszor vagy viccelődni. De amikor én megyek hozzá csak fejeket vág meg flegma stílust vesz fel.
Nem tudom hova tenni, egyszer kedves, máskor közömbös velem. Most ez taktika, vagy nem akarja, hogy túlzottan megkedveljem? Vagy így próbálgat, hogy mennyire akarom őt megszerezni? Olyankor ott hagyom mert nem tudok vele mit kezdeni, tök gáz. Gondoltam rá, hogy elhívom valahova, de félek, hogy körbe fog röhögni, vagy valami flegma szokott dumával fog jönni, hogy (mit bánom én, tök8, nem tudom stb) amikkel eleve is szokott.... illetve én úgy gondolom, a férfi teperjen. Nincs ilyen, hogy fél... Valaki vagy akar nőt vagy nem.
26/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!