Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívjam randira vagy hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam randira vagy hagyjam a srácot?

Figyelt kérdés

Egyetemen megismertem egy srácot. Nagyon tetszik, de eléggé furcsa személyiség. Közvetlen, oda is jön hozzám, beszélgetni elég sokszor vagy viccelődni. De amikor én megyek hozzá csak fejeket vág meg flegma stílust vesz fel.

Nem tudom hova tenni, egyszer kedves, máskor közömbös velem. Most ez taktika, vagy nem akarja, hogy túlzottan megkedveljem? Vagy így próbálgat, hogy mennyire akarom őt megszerezni? Olyankor ott hagyom mert nem tudok vele mit kezdeni, tök gáz. Gondoltam rá, hogy elhívom valahova, de félek, hogy körbe fog röhögni, vagy valami flegma szokott dumával fog jönni, hogy (mit bánom én, tök8, nem tudom stb) amikkel eleve is szokott.... illetve én úgy gondolom, a férfi teperjen. Nincs ilyen, hogy fél... Valaki vagy akar nőt vagy nem.

26/L

márc. 1. 22:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj meg szorfozni anya ,es birni fogod a hullamokat ..
márc. 2. 08:16
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Nyilván a bunkó fasz kell neked is. 😂
márc. 2. 08:23
 13/19 A kérdező kommentje:
Am nem bunkó csak vannak hülye pillanatai. Próbáltam figyelni mikor bunkózik, vagy lehet csak felvette ezt a szófordulatot és megszokta. Az zavar, hogy nem azt mondja, hogy igen vagy nem, vagy nem tudom. Egyből azt, hogy nekem 8, tőlem... Közben meg tök jól elbeszélgetünk napi szinten de nem enged egy határon túl. Akkor tényleg az lesz, hogy akkor fogom őt megkérdezni, ha ő jön dumálni. Vagy poénosan tálalom, max az lesz hogy neki8 xD
márc. 2. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, ha ilyen bátor, simán megy hozzád beszélgenti, akkor fel tudná szedni téged, ha akarna...
márc. 2. 09:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Volt szó arról is hogy azt mondta rajta nem fogja látni senki, ha tetszik neki valaki. Meg ő se veszi a lapot másnál, mondja el neki és majd eldönti.
márc. 2. 09:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ágyba vinni is neked kell majd meg megkérni a kezét? :D Ő meg majd nem igent mond, hanem hogy neki tök mindegy. 🤣
márc. 2. 10:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Lehet.... XD
márc. 2. 10:53
 18/19 anonim válasza:
100%
Én nem lennék bátor ezek alapján elhívni. :/
márc. 2. 13:59
 19/19 anonim ***** válasza:
91%
Neked se van önbecsülésed látom. 😅
márc. 2. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!