Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet első randinak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet első randinak egy közös főzés?

Figyelt kérdés
Lányok/nők, ha ez lenne az első lehetőség, hogy jobban megismerjétek egymást, belemennétek ?

2024. febr. 24. 09:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Sosem hívnak fel egy idegent a lakásokra és én sem mennek senkihez, akit nem ismerek. Majd ha már alakul valami, akkor lehet róla szó.
2024. febr. 24. 10:03
 12/31 anonim ***** válasza:
12%
Létezik olyan csávó, akivel elmegy a nők egy része első randira főzőcskézni, de az nem te vagy. 3.-4.-nek ha lesz annyi, akkor jó.
2024. febr. 24. 10:10
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
Nálam például teljesen kizárt lenne, még a sokadikon is mivel utálok főzni :) Nekem ez nem kellemes időtöltés hanem egy nemszeretem kötelesség (két gyerekem van és így is minden alkalmat megragadok a főzés elbliccelésére, főz a férjem is, eljárunk vagy hozunk haza stb)
2024. febr. 24. 10:12
 14/31 anonim ***** válasza:
6%
Kezdem azt hinni ez a legjobb első randi ötlet, hogy kiszűrjem a főzni nem tudó és beszélgetésre képtelen nőket.
2024. febr. 24. 10:16
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
7 persze h paranoiás az ember...rengeteg a hülye.
2024. febr. 24. 10:16
 16/31 anonim ***** válasza:
7%

#15. Csak az nem fér a fejembe, hogy a darabolós gyilkos miért ne apríthatna bele ugyan úgy a gulyásba az 5. randin, mint az elsőn.

Én se vagyok az egymáshoz feljárkálásnak ismeretlenül vagy első randin, de az okok nagy részét nevetségesnek tartom.

2024. febr. 24. 10:27
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
A sok válaszolónak megcsavarnám a kérdést, mert nekem is nem egyszer eszembe jutott ez. Ha előtte, leszervezem egy közösségi helyre a randit és aztán hívom fel ilyen programra(és tényleg nem hátsó szándékról beszélek), mennyire lennétek vevők?
2024. febr. 24. 10:28
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

Más lenne ha ő főzne es nem rangatna bele kuktának.

Ez nekem se jon be max kapcsolatban csak de ott sem ugy hogy a kaja körül forogjon az eletunk.

Es aki már 1.v 2.randin a kaja körül forog az már jel hogy ott aztán háziasszony sors fog várni.

2024. febr. 24. 10:30
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Plusz mennyivel jobb, ha az 5. randin derül ki hogy erőszakos, mint hogy az elsőn. Aztán már nem is offolják a srácot, mert az első 4 randin cukker volt :)

Meg is érdmelik ezek.

2024. febr. 24. 10:31
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Inkább hívnának moziba vagy vmi partyra vagy kocsiban zene haverok vagy szánkózas(ha lenne hó), vagy tanítana lőni a fegyvereivel, vagy motoros/autós találkozó, gojart parti, talán cirkusz is beleférne, vagy sima pub-ozások csak, vagy bármi más. De főzni bakker?

Lehet sok nőnek bejönne, nekem nem.

2024. febr. 24. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!