Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok most?

Figyelt kérdés
A nővérem basztat hogy abszolút nem vagyok talpraesett és nagyon penye vagyok amiért nem dolgozok. Nemsokára randim lesz. Nincs jelenleg munkám, 3 hónapnál többet sehol nem bírtam mert útálok korán kelni emiatt sokszor be se mentem dolgozni. És félek hogy a randipartnerem nem fog úgy hozzámállni mert a növérem állandóan félelmet kelt hogy majd mit fog gondolni ha megtudja hogy nincs munkám meg hogy anyukámékkal lakok. Raktam félre pénzt amiből bőven jól élek csak anyukámmal

2024. febr. 24. 08:08
1 2
 11/17 gabor49 ***** válasza:
43%
nem kell elmondanod hogy nem dolgozol a lenyeg hogy van penzed és tudsz a csajra költeni
2024. febr. 25. 05:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Vannak olyan típusú emberek, akik hajnali kelők, és vannak olyanok, akik éjféli baglyok, ők későn is kelnek. Olyan munkát kellene találnod (mondjuk őrködés valahol), amit főleg este lehet végezni, vagy talán éjjel: éjjeli takarítás a MÁV-nál vagy a BKV-nál, vagy bárhová, ahová jelentkezel (beteghordó), mondd meg, hogy te délutáni, esti munkát szeretnél végezni, persze ez nem azt jelenti, hogy 12-kot még az ágyban kell lenni, csak nem kell reggel 8-ra bemenni dolgozni. - Az nem baj, ha még anyukádnál laksz, mert így tudsz spórolni.
2024. febr. 25. 16:17
 13/17 Senior Séf ***** válasza:

"mit fog gondolni ha megtudja hogy nincs munkám meg hogy anyukámékkal lakok."

És ezt magadtól nem tudod? A nővéred kell hozzá, hogy megmondja?

2024. febr. 25. 17:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem kamu, segítséget kérnék, félek menni őrködni mert mivan ha valami baj történik
2024. febr. 26. 09:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Kezeltesd magad és ne legyél lusta dg.
2024. febr. 26. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Annyira gáz vagy, hogy téged a Lörkének kell megszerelnie.
2024. febr. 27. 14:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez troll kérdés. Ennyire nem lehet retardált.
2024. febr. 27. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!