Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok most?

Figyelt kérdés
A nővérem basztat hogy abszolút nem vagyok talpraesett és nagyon penye vagyok amiért nem dolgozok. Nemsokára randim lesz. Nincs jelenleg munkám, 3 hónapnál többet sehol nem bírtam mert útálok korán kelni emiatt sokszor be se mentem dolgozni. És félek hogy a randipartnerem nem fog úgy hozzámállni mert a növérem állandóan félelmet kelt hogy majd mit fog gondolni ha megtudja hogy nincs munkám meg hogy anyukámékkal lakok. Raktam félre pénzt amiből bőven jól élek csak anyukámmal

2024. febr. 24. 08:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, igen. De legalábbis semmiképpen nem vagy szilárd, és folyékony sem.

"Nincs jelenleg munkám, 3 hónapnál többet sehol nem bírtam mert útálok korán kelni emiatt sokszor be se mentem dolgozni"

Ez egy hatalmas nagy probléma, red flag konkrétan. A helyesírásodba már inkább bele sem kötök. Mondjuk lehet, hogy épp most kötöttem bele, de mindegy.

2024. febr. 24. 08:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Gáz...igen.
2024. febr. 24. 08:26
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Szombat reggeli troll kérdés? Mi van, ma mégis sikerült korán kelni?
2024. febr. 24. 08:27
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Gáz, és igen, szerintem is csak troll.

(Gondolom kell a kérdés-szám, hogy ne kettes szinten álljon és ne csak óránként tudjon valamit csinálni :D)

2024. febr. 24. 08:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Lusta vagy nagyon. Igaza van a nővérednek.
2024. febr. 24. 09:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz, akkor gáz vagy, valóban

Ennyi idősen már felnőtt embert keres magának mindenki, nem egy gyereket.

2024. febr. 24. 10:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak "korán kelős" munkák vannak, van délutános és éjszakai műszak is, úgyhogy ez rossz kifogás.
2024. febr. 24. 10:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Gáz
2024. febr. 24. 11:07
 9/17 anonim ***** válasza:

Igen, egyértelműen. Én se szeretek korán kelni, de soha nem csináltam olyat, hogy ezért inkább be se megyek. Vannak dolgok, amiket az ember nem élvez, de akkor is meg kell csinálni, mert szükséges. Biztos nem randiznék olyannal, aki ennyire alap dolgokra nem képes, a nővérednek igaza van.

Amúgy ha csak ennyi a baj, kereshetnél olyan munkát, amihez nem kell korán kelni. De az nem megoldás, hogy időnként dolgozol pár hetet aztán abból elvagy, mert amúgy még otthon laksz és nincs annyi kiadásod. Ilyen emberrel nem lehet közös jövőt tervezni. Ha akarsz kapcsolatot, szedd össze magad és kezdj valamit az életeddel.

2024. febr. 24. 14:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem is akarsz dolgozni, kényelmesebb anyucinal. Te nem vagy felnőtt ember.
2024. febr. 24. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!