Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagyok most?
Az, igen. De legalábbis semmiképpen nem vagy szilárd, és folyékony sem.
"Nincs jelenleg munkám, 3 hónapnál többet sehol nem bírtam mert útálok korán kelni emiatt sokszor be se mentem dolgozni"
Ez egy hatalmas nagy probléma, red flag konkrétan. A helyesírásodba már inkább bele sem kötök. Mondjuk lehet, hogy épp most kötöttem bele, de mindegy.
Gáz, és igen, szerintem is csak troll.
(Gondolom kell a kérdés-szám, hogy ne kettes szinten álljon és ne csak óránként tudjon valamit csinálni :D)
Ha ez igaz, akkor gáz vagy, valóban
Ennyi idősen már felnőtt embert keres magának mindenki, nem egy gyereket.
Igen, egyértelműen. Én se szeretek korán kelni, de soha nem csináltam olyat, hogy ezért inkább be se megyek. Vannak dolgok, amiket az ember nem élvez, de akkor is meg kell csinálni, mert szükséges. Biztos nem randiznék olyannal, aki ennyire alap dolgokra nem képes, a nővérednek igaza van.
Amúgy ha csak ennyi a baj, kereshetnél olyan munkát, amihez nem kell korán kelni. De az nem megoldás, hogy időnként dolgozol pár hetet aztán abból elvagy, mert amúgy még otthon laksz és nincs annyi kiadásod. Ilyen emberrel nem lehet közös jövőt tervezni. Ha akarsz kapcsolatot, szedd össze magad és kezdj valamit az életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!