Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nekem általában összejön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem általában összejön a pénz nélküli csajozás, az főleg azért van, mert jól kinéző vagyok/lehetek?

Figyelt kérdés

Sosem értettem azokat, akik ennyire a pénzt, vagyont, státuszt, anyagi dolgokat mondják, hogy azok kellenek a nőknek. Valamennyi nyilván kell és előny, ha van, de sosem tűnt olyan fontosnak. Igaz nem a leggazdagabb, kikentebb, legextrább csajokra megyek, de a helyes, csinos, szép lányokat szeretem én is. Nem nyomom full csóróban egyébként, mert van saját lakásom és néhány millióm is félretéve (igaz ezt nem szórom, mint az őrült). De ezek az első randin nem derülnek ki amúgy sem. De nincs kocsim, nincs havi sokszázezret fizető presztízses munkám, tehát azok, amik gyorsabban kiderülnek és jobban fel lehet vágni vele már az elején akaratlanul is, ha pl. azzal a kocsival mész a randira, vagy nyilván elég hamar kiderül ki mit dolgozik.

Életemben már kb. 3-4-szer volt ilyen, hogy a randin a lány csókolt meg engem. Ha felmegyek Tinderre, akkor elég sok matchem van jó csajokkal, pl. legutóbb 2 hónap alatt 90 és egy vidéki nagyvárosban élek, nem a fővárosban. Ha kicsit belevetem magam a dolgokba, akkor olyan max. 10 lánnyal kell elmennem randizni, hogy találjak olyat, aki belém zúg és szívesen lenne a barátnőm. Ezekben akkor csak azért van részem, mert mondjuk jól nézek ki? Máskülönben nagyon kellene pénzzel kompenzálni? Ugyanezek a dolgok mások életében hogy néznek ki?

2022. dec. 13. 08:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jól nézel ki, különben nem tetszenél a lányoknak. A sok pénzzel meg nem lehet kompenzálni, sosem járnék olyan pasival, aki taszító számomra.
2022. dec. 13. 08:54
 2/24 anonim ***** válasza:
69%
áh, nem kell ahhoz JÓL kinézni, elég ha megütsz egy mércét de a stílusoddal viszed el a prímet. Én csak poénból kipróbáltam egy csajnál hogy baromi magabiztos és önbizalommal teli vagyok (ami nem volt igaz abszolút), és lol bevált, képes lett volna a melóhelyen lepippantani . Lehet épp mázlim volt és egy "olyanba" botlottam bele, de... amúgy meg biztos nem mozdult volna rám alapból.
2022. dec. 13. 08:57
 3/24 anonim ***** válasza:
20%

Mese. Volt régen egy haverom, regionálisan ismert a humora miatt, több helyen fellépett ezzel, mindig pozitív, mindenből viccet tud csinálni, hatalmas stílusa van. Van is vagy 1000 lánybarátja. És semmi több nem volt soha, mert ő ténylegesen csóró, kb. egy összkomfort nélküli cigánytanya-jellegű helyen éltek gyerekkorában, pedig nem cigány. Felsőoktatását szabotálta az anyagi helyzete (ezt mondjuk átérzem), úgyhogy megmaradt a helyi vicces embernek, aki kap "pár fillért" a fellépéseiért, mindenkinek a haverja, nincs nagyobb összejövetel nélküle, de szegényebb, még nálam is, mert neki még öröksége sincs, 12 nagybácsi-nagynénivel amelyeknek szintén fejenként +5 gyereke van, neki is 4 testvére.

Gyerekkorunkban Tesco-s nájlonszatyorban hordta be az iskolától kölcsönkapott könyveket - sulitáskára nem futotta -, ott látott először vízvezetékes wc-t (ebből volt is balhé, mert kb. meg kellett neki mutatni), iskolai ünnepségre képes volt Koronás kilóscukrot hozni, mint édesség... és még ebből is poént csinált, mindenki dőlt a röhögéstől, senki nem fikázta. Tehát a stílus és a pozitív hozzáállás meglett volna, csak hát a pénz hiánya. Ez egy olyan dolog, hogyha szegénynek születsz, jó eséllyel az is maradsz, dacára a sok hősi eposznak, a szegénységből "milliárdos lett" emberekről.

2022. dec. 13. 09:13
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
#3 az iskolai tanárok is egy nagy béna balfaszok az életben, mégis ELVILEG ő nekik kellene a tudás netovábbja lenni. Szóval baxhatja a barátod ha humorista ha képtelen kamatoztatni az életben...
2022. dec. 13. 09:16
 5/24 anonim ***** válasza:
24%

4.

Ez mind-mind a pénztől függ. Ahhoz, hogy keress és kamatoztathass bármit is, alapból kell egy tőke, ami a többség esetében a családnál megvan. Ahol meg nem... ott lehet az illető akármilyen okos, zseniális, vicces, bátor, akármi - ráfaragott.

Ismertem olyan embert is - kedvenc sakkpartnerem volt - akinek az IQ hányadosa 180 felett járt, az egyetemen MENSA-tag lett. Nemrég találkoztam vele, a helyi hentesboltban kisegítő. Hogy miért? Mert zsenialitás ide-oda, nem tudta fizetni a felsőoktatással járó költségeket, hiába volt neki ingyenes meg kapott ösztöndíjat. Ő is olyan remek helyen élt, mint a fent említett ember, csak annyi különbséggel, hogy sorházban és apja nem volt, az anyja meg valamiféle őrültnek számított, a nővére "nevelte", de sokszor lehetett látni éjjel az árokban (mielőtt arra gondolnál - nem, nem volt részeg vagy drogos), mert az anyja bekattant vagy ahogy ő mondta "nem sok különbség van a lakásuk és az árok között, minőségileg". A suliban verték a többiek, mert "okoskodik" meg azért, mert mindig kell valaki akit a többiek cseszegethetnek és a csóró egyszemöldökű, ruházatilag elhanyagolt ember tökéletes erre. A vidámkodó-humorista a stílusával ezt tudta csak elkerülni.

És náluk jóval (JÓVAL) ostobább emberek kapnak diplomát, mert bukhatnak háromszor, fater fizeti a költségeket.

A szegénység örökké megbélyegez, egyedül a szerencse vagy a nagyon elvtelen ügyeskedés amivel ebből kilehet mászni.

2022. dec. 13. 09:25
 6/24 anonim ***** válasza:
46%
Hát akkor én ismerek egy csomó "szerencsés" embert, akik munka mellett leérettségiztek, meg utána diplomáztak, meg eléggé hendikeppel indultak albérlet vagy putrikörnyék, alkesz család, és normál egzisztenciájúak vagy gazdagok jelenleg.
2022. dec. 13. 09:46
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, mennyire igaz a kérdés, de biztos, hogyha egy férfi ilyeneket él át, akkor magas szintű fizikai vonzerővel rendelkezik. Márpedig az a legfontosabb.
2022. dec. 13. 09:48
 8/24 anonim ***** válasza:
32%

6.

Van a történetben valószínűleg egy csavar, egy kis számodra nem látható támogatás, amely ezt lehetővé tette. Olyan nincs, hogy valaki bármilyen támogatás nélkül előrébb jusson. Vagyis persze lehetséges - ismerőseidnél is - az elvtelen ügyeskedés, a "megoldjuk okosba" és az "úgyis megússzuk" világa. Ismertem ilyet is, aki szegény volt, de szélhálmoskodással (már iskolás korunkban elügyeskedte az osztálypénzt, de többet szerzett vele, mint amennyi eredetileg volt, de ehhez "kölcsön" kellett vennie azt és ha ráfarag, abból lett volna csak igazán botrány!), csalásokkal elérte a diplomát és mára cége van. Csak a lelkét adta el érte.

2022. dec. 13. 09:53
 9/24 anonim ***** válasza:
71%
Elég ha magabiztos vagy, jó a beszélődéd, a stílusod, de persze plusz ha jóképű vagy.
2022. dec. 13. 09:59
 10/24 anonim ***** válasza:
40%
8: egy kis hátizsák cuccal jöttem el otthonról 18 évesen, ma egy fintech élén vagyok. A nénikéd az elvtelen meg a szélhámos, az. Lehet tanulni munka mellett, meg közben alakulnak az üzleti kapcsolatok is.
2022. dec. 13. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!