Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nekem általában összejön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem általában összejön a pénz nélküli csajozás, az főleg azért van, mert jól kinéző vagyok/lehetek?

Figyelt kérdés

Sosem értettem azokat, akik ennyire a pénzt, vagyont, státuszt, anyagi dolgokat mondják, hogy azok kellenek a nőknek. Valamennyi nyilván kell és előny, ha van, de sosem tűnt olyan fontosnak. Igaz nem a leggazdagabb, kikentebb, legextrább csajokra megyek, de a helyes, csinos, szép lányokat szeretem én is. Nem nyomom full csóróban egyébként, mert van saját lakásom és néhány millióm is félretéve (igaz ezt nem szórom, mint az őrült). De ezek az első randin nem derülnek ki amúgy sem. De nincs kocsim, nincs havi sokszázezret fizető presztízses munkám, tehát azok, amik gyorsabban kiderülnek és jobban fel lehet vágni vele már az elején akaratlanul is, ha pl. azzal a kocsival mész a randira, vagy nyilván elég hamar kiderül ki mit dolgozik.

Életemben már kb. 3-4-szer volt ilyen, hogy a randin a lány csókolt meg engem. Ha felmegyek Tinderre, akkor elég sok matchem van jó csajokkal, pl. legutóbb 2 hónap alatt 90 és egy vidéki nagyvárosban élek, nem a fővárosban. Ha kicsit belevetem magam a dolgokba, akkor olyan max. 10 lánnyal kell elmennem randizni, hogy találjak olyat, aki belém zúg és szívesen lenne a barátnőm. Ezekben akkor csak azért van részem, mert mondjuk jól nézek ki? Máskülönben nagyon kellene pénzzel kompenzálni? Ugyanezek a dolgok mások életében hogy néznek ki?

2022. dec. 13. 08:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
20. Undorító, hogy itt ha valaki nem siránkozik, akkor nem is tehet fel kérdést. Igen, mindenki aki jóképű, gazdag, szerencsés, sikeres, az kussoljon. Ha beszél saját magáról és az életéről, akkor az biztos csak dicsekvés.
2022. dec. 14. 23:21
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 Feltehet kérdést bàrki nem azt mondom. A te kérdésed provokatív és irigységet szül ennyi.. Most ez olyan mintha azt kérdezném hogy : én jó vagyok a kondizàsban amég màs magánedzőt fizet és évekig kűzd addig én egy pàr hónap alatt kipattintom magamat ezàltal jobb vagyok mint a nagy átlag. Miért van ez ? Kb tudom mert jobb a genetikàm ,étkezés stb. Ugyanùgy ezt te is tudod h lehet jó a kosugárzásod, humorod, nem vagy csúnya. Mi a francot kell ezen magyarázni? Mit vàrsz tőlünk? Örülj hogy ez van akkor és ne ilyen barom kérdést tegyél fel hogy az Incelek ràd repüljenek. Mert ebből csak az lesz
2022. dec. 15. 07:53
 23/24 A kérdező kommentje:
22. Nem, ez rossz példa volt. A csajozásban mennek folyamatosan a viták és érvelések arról, hogy valójában mi számít a nőknek. Sokan azt mondják a külső nem is számít, csak a személyiség, hogy mennyire vagy magabiztos. Vagy csak a pénz számít és ha pénzes vagy akkor mindegy hogy nézel ki. Ezeket néha én is elhiszem, hol többé, hol kevésbé. Nincs ebben olyan objektív mérce, mint az izomépítésben, hogy mik számítanak. Ezzel kapcsolatos volt a kérdés, hogy pl. nálam is vajon a külső számít csak (vagy főleg), vagy nem?
2022. dec. 15. 09:19
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen akkor rossz példa volt , szia!
2022. dec. 15. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!