Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez barátság extrákkal lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez barátság extrákkal lenne a részéről?

Figyelt kérdés
Randizgatunk már egy ideje, szex is volt. Részemről egyértelművé tettem, hogy párkapcsolatot keresek. Ugyanakkor pl legutóbbi találkozás óta, ami múlt csütörtökön volt, nincs szó a következő találkozóról. Írogat minden nap, milyen napom volt, hogy vagyok, jó reggelt, jó éjszakát. Részemről egyértelmű lenne, hogy megkérdezem, mikor látom legközelebb a nőt, akivel együtt akarok lenni. Rákérdezhetek én is, de futni nem akarok egy pasi után sem.

2024. febr. 22. 09:11
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

40- te ismersze engem személyesen? Tudod, hogy én milyen ember vagyok? Ez azért bátor kijelentés egy-két ilyen anonim bejegyzés alapján, nem gondolod?

Itt nem csak a bizalom kérdésről van szó. Hanem pl arról is, hogy jön a hétvége, ha nem tudom, hogy akar-e találkozni velem, akkor én ülök ölbetett kézzel, várom, hogy majd péntek este eszébe jut, hogy ja, tényleg akkor találkozzunk. És nem így élek, én szeretem megtervezni a hetemet, mikor mit csinálok, hétvégére tudok programot szervezni, mert ha mégsem akar találkozni, akkor esetleg elmegyek kirándulni valakivel, ilyesmi. Szerintem ilyenkor a másikkal szembeni tisztelet is, hogy előre megbeszéljük a dolgainkat, mert nekem is van életem rajta kívül is. Szóval nem teljesen érted ám a problémát, csak belevetítesz dolgokat, ezen meg esetleg neked kellene elgondolkodnod.

De mindegy, hétvégén találkozunk, ezt már megbeszéltük és ezt át fogom vele beszélni, hogy nem vagyunk egyformák, kicsit vegyük figyelembe a másik igényeit, meg életét is. Nem hinném, hogy ettől még menthetetlen lenne köztünk a dolog, elbizonytalanodtam, ennyi.

2024. febr. 22. 13:33
 42/50 anonim ***** válasza:
66%

Nevetséges és szánalmas vagy egyben kérdező.

Ha téged csak az zavarna, hogy nem időben szólt akkor nem barátság extrákat írtál volna.

Legalább magadnak ne hazudj már ha mindenki másnak kamuzol.

Megkérdezted, megbeszélitek, hogy nem fogsz rá várni.

De hát vársz, tűkön ülsz, stresszelsz nehogy hülyére szedjen. Holott te csinálsz magadból azt tőle függetlenül.

LOL, te írtad, hogy nem fogsz utána futni, neki kell utánad, mert te vagy a nő és ő a férfi.

Arra nem voltál képes, hogy megkérdezd mikor férne bele a tali, te azt kérdezted miért nem hívott randira.

Te vársz el tidzteletet, de nem kezeled őt egyenlő félként. Többre tartod magad mert nőnemű vagy.

Miről dumálsz?

Te vagy bizonytalan, bizalmatlan LMAO.

Tudod mit? Csináld ahogy jónak látod, de egyértelműen te veled van a probléma és mindig jelen lesz ha sértődékeny, buta királykisasszonyt játszol.

További jó szenvedést!

Peace. 🫡

2024. febr. 22. 13:46
 43/50 A kérdező kommentje:
42- köszi! Nem szenvedek, szerintem ne éld bele magad ennyire :)
2024. febr. 22. 14:05
 44/50 anonim ***** válasza:
51%

értem, tehát a csávó ha hamar elsül, az rossz szexnek minősül?

vagy nem egyszerre mentek el...

mi minősül jónak, mi rossznak?

kíváncsi lennék a véleményedre, meg hogy hány éves vagy

2024. febr. 22. 16:40
 45/50 A kérdező kommentje:

44- hát, ha túl hamar elsül, az nem minősül jó szexnek, de cáfoljon meg, aki nem ért egyet. Ha nem egyszerre megyünk el, az még önmagában nem rossz kategória, ha mindenki kielégül.

Rossz szex - nem törődik a nővel, csak a saját kielégülésével. Nincs benne szenvedély, unalmas, nem ismeri a női testet, fizikai fájdalmat okoz. Lehet érezni az első alkalommal is, hogy milyen a szexuális kultúrája valakinek. Aki nagyon tapasztalatlan, azt szintén nem én akarom bevezetni.

A koromat nem írom le, nagykorú vagyok, legyen annyi elég :D

2024. febr. 22. 16:43
 46/50 anonim ***** válasza:

köszi

tulajdonképpen egészen másra gondoltam, amikor említetted jó-szex/rossz szex

ezek nagyon alap dolgok, amiket itt most felsoroltál, azt hittem, másról van szó, ezért kérdeztem rá...

azt gondoltam, hogyha egy férfi nem önző, jó a hozzáállása a nőhöz - ettől függetlenül még lehet vele ha nem is rossz, de "nem jó" vele a szex

ez irányban gondoltam, hátha hallok, olvasok valami újat, amit eddig még nem hallottam... ha van még véleményed, szívesen olvasom...

ha már így belementünk:

milyen a jó szex?

2024. febr. 22. 17:15
 47/50 A kérdező kommentje:

46- a jó szexhez elsősorban erős kémia kell, ezt hiába tagadjuk. Van, hogy a másik fél nem csúnya, nincs ellene kifogás, aztán valami miatt, mondjuk az illata, vagy valami testi furcsaság, mégsem vonzó. Kell hozzá egyfajta gátlástalanság, felszabadultság. És igen, itt is kell a kommunikáció, hogy merjünk beszélni dolgokról, vágyakról. Nekem ez idáig ez hiányzott a legjobban. Valahogy mindig olyan pasikat fogtam ki, akik nevén nevezni sem akarták a dolgokat, nem volt erről semmi megbeszélés. Csináljuk, aztán már utána rögtön beszélhetünk valami másról. De én sem voltam eddig ennyire felszabadult, mint ezzel a pasival. Benne van meg az a felszabadultság, az a gátlástalanság, ami engem is felszabadított. Ezért is sajnálnám veszni hagyni, és igen, ezért is ijedtem meg, hogy nem ugyanazt akarjuk egymástól.

Hát, azt hiszem, ennyi.

Ha az első alkalommal rosszul sülnek el a dolgok, az azért visszaveti a lelkesedést. Nem mondom, hogy én a magam részéről nem adnék esélyt a folytatásra, mindenkivel előfordulhat, hogy nincs a topon. De ha megállapítanám, hogy ez így nem megy, akkor elbúcsúznék tőle.

És ami még igencsak fontos, az a hasonló libidó. Voltam már majdnem szexmentes kapcsolatban, az nagyon lélekölő nőként. Megélni azt, hogy nap, mint nap úgy alszol el valaki mellett, hogy nem kíván, csak éltek egymás mellett barátként.

Amúgy én is meghallgatnám a te véleményed a témában.

2024. febr. 22. 17:22
 48/50 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon szívesen kifejtem, úgy érzem 1-1 helyen téves a meglátásod a férfiak gondolkodásával kapcsolatban.

A nem jó/nem tökéletes szexet férfi részről 2 részre kell szedni, és megítélni melyikről van szó:

-nem tud

-nem akar

A nem tud-nak sok minden lehet az okozója:

Főleg kapcsolat elején akár nincs meg az a felszabadult ismeretség, esetleg zavarja a kiskant, hogy a családi házatoknál mindenki hallgatózik, mindenki otthon van, édesapád dühös tekintetekkel méregeti.

Ráadásul hónapok vagy év óta nem volt nővel.

Nagyon meg is kíván, stresszes is a dolog, jól is kellene teljesíteni, mert elég nehéz, hosszú idő, körülményes dolog befűzni egy értékelhető csajt, akinek elég csak 1 fotót feltölteni facebookra, és egyből van rajta 200 like, 20 éhes kannal, férfiként egyáltalán nem ez a helyzet, sokkal megalkuvóbbnak kell lenni, és sokkal jobban tolerálni a nők hibáit.

Én pl. egyáltalán nem szeretem, ha nem patika a higiénia, és mondjuk vizelet szagú a dolog, sajnos több mindent be kell vállalni és jóval elnézőbbnek kell lenni, mint amilyen elnéző ma egy nő manapság, úgy látom, mert az ismerkedési nehézség 50-szeres.

Na vissza az első alkalomra, ami stresszes egy férfinek, nem feltétlen lesz fantasztikus a dolog, idő kellene, minimum több alkalom, mire belerázódik vagy komfortosabb lesz a környezet és csökken a libidója, hogy ne süljön el azonnal kb.

Az kissé hátráltató, ahogy említed is, a nők nem elnézőek ilyen hibákkal szemben.

"felszabadultság. És igen, itt is kell a kommunikáció, hogy merjünk beszélni dolgokról, vágyakról."

Ez jó, de pont emiatt kérdeztem a korodat, mert fiatalabbnak tűnsz, mondjuk 25 alattinak.

Aztán ott van a nem akar jó szexet nyújtani.

Ami önző, csak a pasi kielégüléséről szól, ahol nem törődik a nővel.

Ehhez közel áll a prostizás. Le a nadrágot, 2 perc vége, fizettem, letudtam, fel a nadrágot, megyek haza, 10 perc alatt letudva és jóval olcsóbb, gyorsabb, mint egy udvarlásos körítéses történet.

Természetesen belső dolgokat, szerelmet, stb említeni sem lehet egylapon egy jó kapcsolattal.

A fenti prostizás kategória még mondjuk az egyéjszakás, ahol nem egy nagy durranás a csaj, többet úgyse látod, kit érdekel?

Gyorsan vége aztán kész, és a legtöbb pasi szerintem így működik. Pont ezért fogalmam nincs, mit élveznek a nők a részeg egyéjszakásokban, ahol semmibe veszik őket, persze addig a pontig leígérik a csillagokat is.

2024. febr. 23. 09:45
 49/50 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Majd írd meg,hogy alakult.

Ennyi komment és ellentétes érv// vélemény után kíváncsi vagyok.

2024. febr. 23. 20:22
 50/50 anonim ***** válasza:

Én is kíváncsi vagyok...

Én írtam 2-vel feljebb a #48-ast.

Ha megváltoztatta a véleményed, vagy ha nem, esetleg ugyanúgy állsz a pasikhoz, esetleg kicsit elnézőbben, kíváncsian várom a véleményeket, és a fejleményeket

üdv

2024. febr. 23. 21:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!